Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 6 octombrie 2011

Un gind pentru jurnalistii de bun simt si cu adevarat patrioti

Dragilor, citi acu doua zile niste "conferinte" ale unor "inalte" personulitati din tara, si ma refer precis la Crin Antonescu, care in toate comunicatele lui, si nu este singurul fireste, insa el e doar un exemplu, minte cu o nerusinare de neimaginat, de multe ori amesteca adevarul cu minciuna, intr-un cocteil ticalos si mai greu de deslusit pentru omul de rind, jigneste fara rusine si, in felul acesta poate obtine voturile cetatenilor aflati, sa zicem, intr-o confuzie. Fecaliatatea si Haznalele isi fac si ele treaba lor impotriva Romanie, ca, in definitiv, actiunea "ziaristilor" din zonele respective cam asa s-ar traduce! In asemenea conditii, apar, e drept, si citeva articole care dezvaluie minciuna si demagogia "politicienilor" nostri, dar aceste articole sunt mai mult de circuit inchis, online, si citirea lor ia timp si aplicatie.

De aceea, m-am gindit la Radu Moraru, dar si alti jurnalisti de bun simt si profesionisti, de-a crea, in cadrul emisiuniilor lor, o rubrica ceva de tipul: Dezvaluirea minciunii! Toate "luarile de cuvint" ale "stimabililor" ar putea fi filmate si comentate, pe-ndelete, de catre jurnalistii de bun simt. Minut cu minut. A incercat ceva de genul acesta Radu Moraru, dar a fost doar o scurta interventie, or eu ma gindesc la o treaba facuta cu tenacitate si cinste. Nu numai flacaii din usl ar putea intra sub microscopul lor, dar si alti politicieni mincinosi. Insa, am impresia si nu e doar o impresie, ca majoritatea escrocilor se afla in Opozitie!!! Cu dovezi si amintirea unor fapte trecute, cu un soi de colaj: ce-a zis flacaul cu un timp in urma si ce zice acu; dezvaluirea minciunii si afirmarea ei in vazut natiunii! Adica, niste emisiuni, sau o parte a emisiunii respective, numai cu dovezi si dezvaluiri a minciunii, a manipularii, a oportunismului, etc.

Cred ca un asemenea lucru ar fi relativ usor de realizat si extrem de benefic, avind in vedere situatia extrem de periculoasa in care se afla Romania, poporul roman, aflat liber si singur in fata Fecalitatii (Realitatii TV) si a Antenelor mafiotilor!

Este stiut de acum ca minciuna, dezinformarea, manipularea si demagogia sunt practicile mafiotilor, incepind cu iliescu si sfirsind cu cel mai de pe urma turnator. Nu propun a le urma exemplul, ci a-l demasca public, cu dovezi si comentarii inteligente si de simtire.

Sper ca Radu Moraru, fiindca la el m-am gindit cu precadere, sa citeasca acest gind al meu si sa-l puna in actiune, ca...s-a trecut de gluma si nu mai e vreme de stat la ginduri! Multumesc.

.