Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 6 octombrie 2011

NU VREM SA BAGAM PE HOTI IN PUSCARIE SI SA LE CONFISCAM AVERILE

Anca Arun

Pina nu intelegem ca drumul e greu, ca trebuie sa ne ducem crucea , ca facilul naste facil,minciuna ,rautatea,ignoranta,ura,batjocura nu ne aduc decat deservicii,pina nu intelegem ca cei dintre noi care nu "maninca salamul din Romania " au drepturi egale cu noi, ba mai mult decat noi,tresar la orice adiere de stire,.........pina nu ne bagam mintile-n cap,nu vom reusi!

Elena Muller

Ba, as zice, ca e mai mult a noastra, a celor plecati, decit a celora care au ramas ca s-o jupoaie, pe tara, s-o fure nemilos, s-o distruga si sa-si bata joc si de tara, dar mai ales de visul acela minunat de la Rev., vis ce dura, ca orice ...vis romanesc, doar 3 zile, timp suficient pentru toate napircile Romaniei de-a-si aseza cururile tiganesti in fruntea tarii si de-a crea cel mai abject Sistem: acela de-a fura cu legea in mina si, mai ales, de-a sari la gitul orisicui i-ar opri de-a mai fura!!! Ca adica de ce-l urasc mogulii si, prin ei, toata sleata de ticalosi pe Basescu??? Fiindca, dupa cum vintu a si recunoscut: "eu nu as fi avut nimic cu el, dar m-a dat in git cu pungasiile pe care le-am facut si atunci il declar dictator, tiran!!! Pai cum sa ma opreasca el, un marinar, pe mine de-a mai fura!!!!" Aceelasi "discurs" il au in esenta TOTI cei care ar vota usl!!! Adica: NOI VREM SA FURAM, PUTIN DE PASA CA TARA E LA PAMINT, NOI NU VREM SA FACEM SACRIFICII, NOI NU VREM SA BAGAM PE HOTI IN PUSCARIE SI SA LE CONFISCAM AVERILE FIINDCA...SE POATE AJUNGE SI LA NOI SI ATUNCI... Romania poate fi ultima tara din Europa atita timp cit eu pot fura, pot ramine cu vilele mele facute din furt si cu banii mei facuti din multe pungasii!!! Asta e creatura bolsevica, aproape toti analfabeti sau, in cel mai fericit caz, semianalfabeti, absolut nepatrioti!!! In asemenea conditii, Romania e a noastra, a celor plecati, fiindca noi n-o furam, nu ne batem joc de ea, ba mai mult, o iubim si o dorim o tara civilizata, DAR NU PENTRU AVANTAJUL NOSTRU, ci din dragoste de tara!!! Ca daca am plecat e din vina Sistemului care aproape ne-a dat cu piciorul!!! De ce? Ca sa-si poata promova gunoaiele lor!!!

.