Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 19 ianuarie 2012

DE CE ROMANII N-AU IESIT IN STRADA IN PROPORTIE MARE!?

Jurnalistii astia ori sunt imbecili ori ticalosi. Se intreabau, la Cristoiu, n-am urmarit pina la capat emisiunea, fiindca se bateau cimpii atit de categoric, incit...chiar n-are rost sa ascult o timpenie, jurnalistii presenti ca de ce n-au iesit oamenii in strada in proportie mare si explicatia cea mai stupida a fost, din ce am auzit eu, ca acu au tv si facebook si omul isi varsa naduful scriind sau/si privind la tv. Lucru foarte fals: in timp ce in Piata Universitatii erau 200-300 de maimute, fiindca astia erau, maimute, fara discutie, OMUL INTELIGENT SI CARE NU POATE FI NICI MANIPULAT, NICI PLATIT, se afla nu in fata calculatorului sau/si a tv, ci la teatru!!!Citi?1000 si peste 1000 de oameni!!! Adica o suma mult mai mare decit in piata!!!
Dar de ce n-au iesit oamenii in strada in numar mare, din punctul meu de vedere? Fiindca sunt, chiar daca e greu de crezut, dupa ani de indoctrinare prin hasnale si fecalitate, si oameni inteligenti, muncitori, energici, care au inteles greutatea prin care trece lumea si Romania si nu are nici timpul si nici rezonul de-a striga, ce? "Jos BASESCU"? De ce? Fiindca mafiotii bolsevici il urasc? Haida de!
Dragilor, romanul STIE ca opozitia este comunista, oricit ar mintii si manipula hasnalele, fecalitatile si celelalte posturi. Romanul STIE ca in spatele lui tonta si cretin stau REPREZENTANTII BOLSEVISMULUI DIN ROMANIA: ILICI, FELIX, HREBENCIUC, BULANEL, etc!!! Ei stiu foarte bine ca aia doi sunt doar niste marionete penibile, stupide si demagogice!!! Pai, la ce sa mearga in strada? Sa strige Jos BASESCU, cind ei vor " JOS ILIESCU SI GASCA DE PROFITORI, DE CRIMINALI SI BOLSEVICI"???!!!
Concluzie, daca nu s-a iesit in strada in proportie de masa este pentru ca ROMANII nu-i vor pe cei din usl!!! In ciuda sondajelor false, in ciuda tuturor minciunilor bolsevice, romanii STIU ca Basesecu NU E DICTATOR, ca nu e criminal si nici de partea comunistilor!!! Altii, care desi sunt dezamagiti de PDL si BASE, nu sunt totusi cu mafiotii bolsevici grupati in usl si deci, mitingul cu pricina NU LE APARTINEa, nu sunt interesati a ingrosa rindurile imbecililor manipulati, a celor platiti sau obligati intr-un fel sau altul!!! Fiindca, sa fim seriosi, in strada nu s-a iesit pentru un ideal, un crez, un atasament cinstit si pornit dintr-o dorinta reala, ci din manipulare, indoctrinare si mita!!! Daca ar fi fost sa numaram persoanele care au iesit de foame pe bune, probabil ca numarul ar fi fost atit de mic, incit nici n-ar fi contat!!! Dar, cei carora li s-au taiat nici beneficii pe care oricum nu le meritau, cei care au stat cu mina intinsa la Stat de 20 de ani si cei care sperau si ei intr-o chidusie, dincolo de cei platiti direct si de cei cu obligatii: vezi cazul m. badea si ai altor oportunisti parveniti, au format "poporul care o duce greu"!!! Manifestatiile astea NU AU FOST FACUTE PE BUNE SI PE CINSTITE!!! Ele reprezinta o incercare de fortare a lui Base, iar BASE STIE BINE ASTA SI NU DA DOI BANI PE NISTE TICALOSI SI FRIPTURISTI!!! Iata de ce lumea NU A IESIT IN STRADA IN NUMAR MARE!!!Si iata de ce Base nu iese ca sa vorbeasca: fiindca, din pacate, este greu sa convingi niste maimute ca sunt maimute!!! Ca sa terminam odata cu toata trancaneala ieftina!!!