Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 6 octombrie 2011

Un gind pentru jurnalistii de bun simt si cu adevarat patrioti

Dragilor, citi acu doua zile niste "conferinte" ale unor "inalte" personulitati din tara, si ma refer precis la Crin Antonescu, care in toate comunicatele lui, si nu este singurul fireste, insa el e doar un exemplu, minte cu o nerusinare de neimaginat, de multe ori amesteca adevarul cu minciuna, intr-un cocteil ticalos si mai greu de deslusit pentru omul de rind, jigneste fara rusine si, in felul acesta poate obtine voturile cetatenilor aflati, sa zicem, intr-o confuzie. Fecaliatatea si Haznalele isi fac si ele treaba lor impotriva Romanie, ca, in definitiv, actiunea "ziaristilor" din zonele respective cam asa s-ar traduce! In asemenea conditii, apar, e drept, si citeva articole care dezvaluie minciuna si demagogia "politicienilor" nostri, dar aceste articole sunt mai mult de circuit inchis, online, si citirea lor ia timp si aplicatie.

De aceea, m-am gindit la Radu Moraru, dar si alti jurnalisti de bun simt si profesionisti, de-a crea, in cadrul emisiuniilor lor, o rubrica ceva de tipul: Dezvaluirea minciunii! Toate "luarile de cuvint" ale "stimabililor" ar putea fi filmate si comentate, pe-ndelete, de catre jurnalistii de bun simt. Minut cu minut. A incercat ceva de genul acesta Radu Moraru, dar a fost doar o scurta interventie, or eu ma gindesc la o treaba facuta cu tenacitate si cinste. Nu numai flacaii din usl ar putea intra sub microscopul lor, dar si alti politicieni mincinosi. Insa, am impresia si nu e doar o impresie, ca majoritatea escrocilor se afla in Opozitie!!! Cu dovezi si amintirea unor fapte trecute, cu un soi de colaj: ce-a zis flacaul cu un timp in urma si ce zice acu; dezvaluirea minciunii si afirmarea ei in vazut natiunii! Adica, niste emisiuni, sau o parte a emisiunii respective, numai cu dovezi si dezvaluiri a minciunii, a manipularii, a oportunismului, etc.

Cred ca un asemenea lucru ar fi relativ usor de realizat si extrem de benefic, avind in vedere situatia extrem de periculoasa in care se afla Romania, poporul roman, aflat liber si singur in fata Fecalitatii (Realitatii TV) si a Antenelor mafiotilor!

Este stiut de acum ca minciuna, dezinformarea, manipularea si demagogia sunt practicile mafiotilor, incepind cu iliescu si sfirsind cu cel mai de pe urma turnator. Nu propun a le urma exemplul, ci a-l demasca public, cu dovezi si comentarii inteligente si de simtire.

Sper ca Radu Moraru, fiindca la el m-am gindit cu precadere, sa citeasca acest gind al meu si sa-l puna in actiune, ca...s-a trecut de gluma si nu mai e vreme de stat la ginduri! Multumesc.

.

COMUNISTII NU VOR PLECA DE BUNA VOIE NICIODATA!

Comunistii, dragii mei, nu pot lasa puterea, demisia nici nu exista pentru ei! Vi-l inchipuiti pe ceasca dindu-si demisia sau chiar cel mai marunt activist de partid??? Categoric nu! De ce? Pentru ca tot ceea ce obti nemeritat are un fel de putere magica si nu vrei sa-l pierzi!!! Un doctor, sper exemplu, poate pierde serviciul sau sa-si de-a demisia, fiindca stie ca, chiar la scurt timp, va fi din nou doctor: e legitim, are educatia si e sigur de pozitia lui! Comunistii nu-s legitimi, ca au intrat in Romania pe tancurile sovietice, au falsificat alegerile, au bagat oameni nevinovati in puscarie si au omorit, pina de curind, pe oricine nu-i legitima (asta ar fi adevarata cauza a Mineriadelor!) si s-au facut stapini pe ceva ce n-a fost si nici nu e al lor. Sunt nelegitimi, incompetenti, niste impostori!!! Asta e si cauza pentru care ei au inca adepti: alti parveniti, alti impostori, alte scursuri....Culmea e ca, si sunt aproape sigura de asta, ei chiar stiu asta, dar nu vor recunoaste nici macar in inima lor: s-ar spinzura! De aceea ei NICIODATA nu vor ceda ceea ce ei vor sa ne faca pe noi sa credem ca ei merita!!!

.

PDL va cistiga alegerile

Dragilor, sunt doua lucruri care-mi dau curaj si care ma determina sa afirm: PDL va cistiga alegerile!

Stati sa ma explic. Stateam si ma intrebam de ce urla ca niste fiare din jungla (pe care au creat-o) flacaii din "opozitie" cu privire la:

- scutul antiracheta

- Revizuirea Constitutiei

- Parlament unicamera.

In afara de faptul ca flacaii sunt bolsevici, adica filorusi si hoti, adica mafioti, adica impotriva Romaniei din principiu, mai e totusi ceva care ii sperie pe ei...

Acu, parlament unicameral ar trebui sa voteze poporul, ca el plateste adunatura aceea de ticalosi ca sa taie frunze la ciini si sa-si umple buzunarele de euro (ca acu nu se mai poarta "verdele" american): cu cit vor fi mai putini, poporul va plati mai putin, fireste! Insa, povestea cu parlamentul unicameral mai are o chichita, pe care flacaii o stiu bine: la votarea Constitutiei propusa de Baselu, in urma numaratorii, 33+15 va face un lucru incredibil...va face 30!!!!!Prin urmare, flacaii, chiar daca nici unul nu va vota revizuirea Costitutiei (si sigur nu o va vota), aceasta se va adopta!!!! De aci si spaima, groaza lor cu parlamentul unicameral...nu numai pierderea banilor moca luati legal de la popor, dar pierderea imunitatii, care-i va arunca direct in puscarie!!!! Asadar, flacaii nu vor vota Constitutia ASA CUM E ca sunt terminati!!! Poporul insa ar putea vota Parlamentul unicameral, care ii va trimite pe mafioti la mititica, de asemenea!!!

Scutul antiracheta si rusul sunt ca si apa cu uleiul: nu merge, insa aci flacaii nu mai pot zice nimic!!! Slava Domnului! Insa pot spune, si au si inceput s-o faca, impotriva FMI...si de ce sunt ei impotriva lui??? Pai, in momentul in care Uniunea Europeana declara ea frumos ca: daca Romania nu continua reformele, halt cu ban de la noi, flacailor le-a cazut greu vorba. Continuarea reformei inseamna sfirsitul furtului, al jafului asupra Romaniei si asta usl nu poate, nu-i asa, permite!

Acu Baselu e om inteligent si adevarat patriot, a dovedit-o nu o data! E foarte clar ca Europa nu poate fi impreuna cu o mirtoaga precum Romania, iar saltarea Romaniei din mlastina omniprezenta creata de bolsevici, nu poate fi realizata sub "puterea" bolsevico-mafiota!!!

Prin urmare: America si Uniunea Europeana vor fi factorii care vor determina modernizarea Romaniei si transformarea ei intr-o tara civilizata!!! Si impotriva cui rag si grohaie flacaii? Exact impotriva modernizarii si civilizarii tarii!!! De ce? Fiindca daca Romania va deveni o tara cu adevarat europeana, flacaii vor trebui sa se alinieze in fata puscariilor sau se vor sinucide! Iata de ce il urasc atita pe Baselu si pe PDL! Fiindca ei de fapt urasc insasi Romania! Fara discutie!

.

E foarte clar

E foarte clar ca va trebui sa rugam frumos pe Comisia Europeana si vorbesc serios, sa ne judece ea procesele si dosarele!!!

Dragilor, nu vreau sa va amarasc insa, am auzit mai demult, cam de cind am inceput sa scriu la fb (gazeta noastra!), ca baietii din Europa au in gind sa aduca in tara un guvern si o draguta de justitie DIN AFARA ROMANIEI, fiindca romanii nu se pot guverna singuri: lupta pentru ciolan si coruptia generalizata!!! Si, daca stam sa ne gindim, acesta-i adevaratul semnal cu banii europeni refuzati deunazi!!! Pe de alta parte, Europa si America au interes ca Romania sa fie in UE, in NATO, etc, insa nu o Romaniei neproductiva si corupta!!!! As vrea ca jurnalistii sa se uite un pic in gura mea si sa inceapa sa cam scrie la gazeta!!!!

Dragilor, nu mai e vremea de stat la trancaneala sterila, ca...scaparam de-a fi in situatia Greciei, insa ne poate astepta inca una tot atit de lata!!!Electoral sau neelectoral, Constitutia lui Basescu TREBUIE adoptata si flacaii bagati si ramasi in puscarie cu averile luate ca...

Ne putem face de poveste si de risul lumii!!! Se uita ea Ungaria de sus la noi...stati cind se va uita toata lumea ca la niste imbecili ticalosi!!! Iar averile flacailor vor pieri oricum, ei in puscarie, insa Romania va ajunge la inaltimea ametitoare a unor tari africane!!!! Asa ca, nu putem sa le cerem flacailor sa fie patrioti si adevarati barbati (am furat, am fost prins, trebuie sa platesc: am riscat si am pierdut, trebuie sa-mi asum responsabilitatea faptelor mele!!!), nu putem sa le cerem acestor nemernicii sa procedeze astfel, insa putem sa luam atitudine si sa fortam lucrurile...pina nu-i prea tirziu!!!

.

Nimic in cap in afara de-a fura!

Tonta e la capitolul: "Am cravata mea, sunt pionier" si il trecem pe linie moarta, ca eunucul n-are... Cretinuta insa e un personaj nu numai grotesc dar mai ales penibil. E el important, el e Politicianu, el are exact fum in cap.

Ma gindeam, dupa ce Basescu puse in fata tarii si a mafiotilor Constitutia si Reorganizarea, ca acu, daca cretin e baiat destept, va face o miscare centrifuga si de la prestat lui felix cu speranta unui vis, pentru ca, si privindu-l in poza, ne putem da seama ca el e la capitolul: "notiunea de ciine nu latra", adica fantezia nu-i sora buna cu realitatea, ziceam ca, prostituata care presteaza inainte de-a lua banii, daca e istet, dar nu e, va parasi de securistul turnator si va incepe sa sarute condurii "marinarului"! Acesta cred ca a fost si ironia lui Baselu: "ce faci tata, hai ca te fac ispravnic!", cind zise: "tot in opozitie?" Dar el nu vrea nimic altceva decit sa fie Presedinte! Mai prost decit Catavencu! Si de ce ar face Prosti aceasta intorsatura? Fiindca, dragilor, flacaii si parveniti or visa ca vor cistiga alegerile, insa acest lucru nu se va intimpla!!!

Cristoiu, la Turcescu , spuse ca usl trebuia sa vina cu nastase si tariceanu fiindca doar cu astia doi Baselu nu s-ar fi jucat!!! Gresit. La cite procese are nastase si cit a supt tara tariceanu in timpul lui, probabil ca Baselu nu s-ar fi jucat cu ei, i-ar fi ciuruit! Si asta in vazul natiunii!!!

Daca Baselu a pus in fata tarii cele doua mutari exceptionale, Constitutia si Reorganizarea, pai sa fiti convinsi ca se vor adopta !!! Insa, pina atunci, isi bate si el joc de flacaii, care n-au ABSOLUT NIMIC in cap, in afara de furia devastatoare de-a se pune din nou, cu abnegatie si devotament, pe FURAT!!!

.

NU VREM SA BAGAM PE HOTI IN PUSCARIE SI SA LE CONFISCAM AVERILE

Anca Arun

Pina nu intelegem ca drumul e greu, ca trebuie sa ne ducem crucea , ca facilul naste facil,minciuna ,rautatea,ignoranta,ura,batjocura nu ne aduc decat deservicii,pina nu intelegem ca cei dintre noi care nu "maninca salamul din Romania " au drepturi egale cu noi, ba mai mult decat noi,tresar la orice adiere de stire,.........pina nu ne bagam mintile-n cap,nu vom reusi!

Elena Muller

Ba, as zice, ca e mai mult a noastra, a celor plecati, decit a celora care au ramas ca s-o jupoaie, pe tara, s-o fure nemilos, s-o distruga si sa-si bata joc si de tara, dar mai ales de visul acela minunat de la Rev., vis ce dura, ca orice ...vis romanesc, doar 3 zile, timp suficient pentru toate napircile Romaniei de-a-si aseza cururile tiganesti in fruntea tarii si de-a crea cel mai abject Sistem: acela de-a fura cu legea in mina si, mai ales, de-a sari la gitul orisicui i-ar opri de-a mai fura!!! Ca adica de ce-l urasc mogulii si, prin ei, toata sleata de ticalosi pe Basescu??? Fiindca, dupa cum vintu a si recunoscut: "eu nu as fi avut nimic cu el, dar m-a dat in git cu pungasiile pe care le-am facut si atunci il declar dictator, tiran!!! Pai cum sa ma opreasca el, un marinar, pe mine de-a mai fura!!!!" Aceelasi "discurs" il au in esenta TOTI cei care ar vota usl!!! Adica: NOI VREM SA FURAM, PUTIN DE PASA CA TARA E LA PAMINT, NOI NU VREM SA FACEM SACRIFICII, NOI NU VREM SA BAGAM PE HOTI IN PUSCARIE SI SA LE CONFISCAM AVERILE FIINDCA...SE POATE AJUNGE SI LA NOI SI ATUNCI... Romania poate fi ultima tara din Europa atita timp cit eu pot fura, pot ramine cu vilele mele facute din furt si cu banii mei facuti din multe pungasii!!! Asta e creatura bolsevica, aproape toti analfabeti sau, in cel mai fericit caz, semianalfabeti, absolut nepatrioti!!! In asemenea conditii, Romania e a noastra, a celor plecati, fiindca noi n-o furam, nu ne batem joc de ea, ba mai mult, o iubim si o dorim o tara civilizata, DAR NU PENTRU AVANTAJUL NOSTRU, ci din dragoste de tara!!! Ca daca am plecat e din vina Sistemului care aproape ne-a dat cu piciorul!!! De ce? Ca sa-si poata promova gunoaiele lor!!!

.

Daca mafiotii bolsevici vor iesi...

Cretin e doar un demagog, fara nici urma de coloana vertebrala, nu spun lucruri noi(!), iar tonta...un papitoi ce nici par in barba n-are, dar se viseaza prim ministru!!! Sigur ca ambii sunt doar marionetele mafiotilor bolsevici...dar ei...Niste imbecili!!! Ilici nu are pe cine arunca in fata sa faca frumos, ca n-are oameni competenti si verticali (si cum ar putea avea, cind ei toti sunt pusi doar pe furat si de aceea se dusera, de la inceput sau mai pe urma, la psd), iar felix...il gasi pe cretin, setos de Palatul Cotroceni (nu va amintiti cum se uita la ziduri si la decoratii cind ii chema Baselu la Cotoceni? Ii lasa gura apa prostituatei...). Batrinul bolsevic securist, turnator cu acte-n regula, l-a mirosit ca e pramatia de care are nevoie!!! Si de atunci, umbla amindoi, doua otrepe, ca sa pacaleasca pe timpiti si sa le dea sperante celor care-si asteapta rindul la furat, dar, in special, de-a face jocul rusiei, la care toti sunt slugi!!! Ca TOATE dosarele lui vintu, voiculescu, nastase, ilici, etc vor fi arse in exact prima zi de cum ar pune mina pe putere...nu cred ca se mai indoieste absolut nimeni!!! Ca procurorii si toti cei care le-au facut viata amara in acest rastimp vor fi in puscaria de drept comun, e de la sine inteles!!! Averile mafiotilor vor creste, furturile se vor inteti (ca statuta degeaba de ceva timp) se va privaza pe nimic tot ce mai e de privatizat si poporul...indobitocit si mai dihai!!! Si atunci se va intimpla ceva: NATO si UE....Romania or va fi scoasa din NATO si data rusiei sau Romania isi va pierde suzeranitatea si va avea guvern UE!!!! Daca mafiotii bolsevici vor iesi...Grecia ar fi e o tara fericita comparativ cu Romania!!! Nu e nevoie sa fii geniu ca sa intelegi limpede ca exact asa s-ar imtimpla!!!

.

Lichelelor, mai scutiti-ne!

Ascultai si eu emisiunea lui Turcescu si Andreea Pora veni cu exact punctul de vedere pe care il scrisei si eu, cu alte cuvinte, dar aceeasi idee: Romania nu mai are nevoie nici de lichele alfabetizate (o parte din usl), nici de lichele ne sau semi alfabetizate (diaconescu, vanghelie si ailalta parte din usl) Romania nu mai are nevoie de lichele, dar chiar deloc, ci de oameni patrioti, adevarati politicieni!!! Gusa? Gusa e cinic, e inteligent, o fi furat si el, fireste, dar, partea cea mai rea a lui, nu e cea cu furatul, daca o fi furat, ci indiferenta si cinismul lui. Are el o tira de patriotism, dar de asa patriotism mai bine lasa!!! Acu, prosti aia de-i cerura sfatul!

Dragilor, unu cu unu fac doi: daca flacaii astia ilici, voiculescu, nastase (ca ei sunt la butoane, ailalti, marionete mai mult sau mai putin vanitoase) si toata sleata de ticalosi, impostori, cinici, intr-un cuvint acesti nepatrioti, ca de erau patrioti gindeau precum Maniu si Coposu: Totul pentru tara, nimic pentru ei, asadar, daca toata adunatura asta de lichele vor iesi din nou, dragilor...Romania e sortita pieirii!!! Si numai un dement sau un ticalos ar putea avea ceva de obiectat aci!!!

Basescu? Basescu e un patriot!!! Acu, cu atitea lichele peste tot, e greu sa tai in carne vie, precum ar vrea, probabil, si precum gunoaiele astea chiar ar merita!!! Basescu e un politician in adevaratul sens al cuvintului, iar ilici e un politruc: instructor, îndrumător politic în armata sovietică. Si cum la noi politicianul trebuie sa fie smecher, adica un soi de ticalos, confuzia dintre politicianul, adica individul cu dragoste de tara si impostorul cu dragoste de putere este evidenta! De aceea scrisei anterior ca Plesu, in interviul cu Neamtu, greseste fundamental cind accepta confuzia ca pe un fapt!!! Desi fapt, aceasta mentalitate, aceasta intelegere anapoda a politicii si a politicianului trebuie schimbata in Romania!!! De aceea, fara sa stie, Pora accentua ideea: lichelelor, mai scutiti-ne ca sugerati de la tara asta indeajuns!!!!

.

Votindu-l pe cretin, veti vota de fapt pe felix ca presedinte!!

Ma gindeam azi la felix, turnatorul voiculescu...cum il alese el pe antonescu si cum il sustine, s-ar zice dezintresat...Asa sa fie oare??? Intreb...Si adica de ce sa-l sustina licheaua asta de securist pe cretin??? Pai...are baiatul un fel de carisma, a fost votat de citiva natafleti, e tinar si bun de gura. Toate calitati pe care el, felix, nu le are! Categoric! Ca turnatorul e semialfabetizat, cu un trecut usor de facut praf si tandari, cam uritel si cam batrioior, dar bogat!!! Acu, cum isi facu flacaul averea asta e alta poveste si nu ne intereseaza pentru moment.

Asa, si ce vrea de fapt felix sa fie? Cica al doilea om in Stat. De ce al doilea si nu primul? Fiindca primul ar trebui sa fie votata de catre popor si poporul, oricit de stupid, parca tot nu ar vota nemernicul asta!!! Si atunci? Si atunci isi alese flacaul pe unul prin care sa scoata castanele din foc, fara sa se arda...da niste bani, dar...spera ca-i va recupera in momentul in care antonescu va iesi presedinte!!! Si daca cretin ii va intoarce spatele ca si lui patriciu??? Ca-i va intoarce spatele securistului sau nu, e mai putin important, ca va avea turnatorul grija sa-l curete intii si...al doilea om in stat va deveni primul, fara sa poporul sa mai voteze, fara nimic!!! Tusti ca Presedinte!!! De aceea flacaii se gindira ca tonta sa fie prim-ministru, un caca maca de prim ministru cu care se vor sterge la cur fara sa clipeasca!!! Asadar, pc si psd vor ajunge la butoane doar daca cretin si "liberalii" le vor fi alaturi!! Dupa care...adio si n-am cuvinte!!! Nevasta lui cretin presteaza la patriciu, asa ca, o doare in zbang de cretinul cu ochii albi si aburi de marire pusi zilnic in dovleac de felix!!!

Cam asa trebuie ca stau lucrurile! Concluzie: votindu-l pe cretin, veti vota de fapt de felix ca presedinte!! Fara discutie!!!

.

Luptati pentru voi!

Romani, e timpul sa iesiti din marea voastra de amar si sa apucati taurul direct de coarne si sa terminati cu el!!! E timpul sa nu mai stati in genunchi, ci sa incercati sa va ridicati in picioare!!!E timpul ca faceti si voi istorie, nu doar sa suportati istoria facuta de altii!!! E timpul sa vreti sa luptati, nu sa ziceti: “eu n-am nici o putere, ce pot face eu?” si sa vreti sa invingeti!!! E timpul sa va rupeti din a hori fara rost si fara sens si sa incepeti sa muriti pentru a invia!!! Amintiti-va de sfatul Parintelui Arsenie Papacioc: sa muriti si sa inviati in fiecare zi!!!Care se traduce: sa luptati si sa invingeti in fiece zi!!! Dupa cum vad eu lumea si Romania, de aci de departe, lumea viitorului nu va mai fi pentru nevlegi!!! Grecia, tara mea de suflet, va fi parte a Germaniei, dupa cum pare ca stau lucrurile si dupa Grecia va veni rindul altora...Nu va mai linistiti ca nu veti fi singurii care vor pierde, ginditi-va ca vor fi altii care vor cistiga...De ce nu voi???? In afara de Basescu, nu vaz alt om de stat cu singe in el, inteligent si luptator, dar oricare dintre voi poate fi un alt doilea!!!... Nimeni nu va lupta pentru voi, insa multi vor putea sa va invinga!!! Capul plecat sabia nu l-o taia imediat, dar niciodata departe de ea nu se va afla!!! Mersul in genunchi nu-i propriu Omului! Mersul vertical l-a diferentiat pe Omul creat de Dumnezeu de maimuta lui Darwin!!!! E timpul sa priviti adevarul in fata si sa luptati PENTRU VOI. Nimeni n-o va faceti in locul vostru!!!

Vi se pare nelalocul lui demersul meu??? Mai ginditi-va o data!!! Tineti minte vorba asta: omul inteligent alege INTOTDEAUNA corect!!! Imbecilul ori nu alege nimic ori alege prost si pe urma se plinge ca destinul ii este potrivnic!!!

.

Ne pierdem vremea

Eu sunt un om de dreapta si cred cu tarie ca valorile dreptei aduc properitate, iar stinga e becisnica!!! In toate tarile unde stinga e la guvernare, dezastrul n-a intirziat sa apara, exemple din abundenta si le stim cu totii!

O sa-mi spuneti ca vorbesc de razbunare, de vendeta si veti gresi. Ceea ce-i trebuie ACUM Romaniei este exact ceea ce USA a cerut lui Baselu: Justitie!!! Da, Justitia nu se va putea face, integrala si cu adevarat, daca nu se va schimba Constitutia si nu va disparea imunitatea parlamentara, cea mai ticaloasa gaselnita a regimului lui ilici, care nu exista in America si nici nu se poate imagina aci!!! Fireste ca mafiotii nu vor vota in veci pentru desfiintarea imunitatii si a astepta votul lor e doar o pierdere de timp. A incerca sa-i demascam in acest fel, iarasi e inutil, ca nu-mi inchipui un singur roman avind cea mai mica indoiala cu privire la acest lucru!!! De aceea, va trebui gasit un alt fel de-a schimba Constitutia fara sa cerem votul opozitiei, adica al mafiotilor care oricum n-au interes s-o schimbe cit e viata!!! Ma refer la acest punct al Constitutiei...ca de pierdut vremea cu altele...da, asta o vor face mafiotii carora foarte bine ca li se spune opozitie, fiindca ei sunt in opozitie cu interesele si cu progresul tarii!!! Reorganizarea teritoriala ar putea fi calea spre desfiintarea imunitatii si probabil acesta este punctul pe care va trebui sa-l sustinem!!! Numarul mai mic de parlamentari, lucru votat deja, este un alt aspect pe care va trebui sa-l strigam mai tare!!! Noua Miscare Populara, foarte buna, ar putea sa se orienteze in spre acest deziderat in programul lor, de asemenea.

De ce e importanta pierderea imunitatii pentru toti parlamentarii? Nu cred ca mai e nevoie sa explic si importanta ei devine cu atit mai mare cu cit insasi America ne-am cerut-o, spre binele nostru, nu al ei!!!

Pe mine ma descumpaneste aceasta permanenta incercare de dialog cu mafiotii!!! Ei nu vor ca Romania sa devina o tara civilizata si asta e foarte clar! Ei nu au nici un program politic sau/si economic si ce drag de program ar putea avea o uniune care se constitui cu un singur gind: sa nu se schimbe nimic ca sa poata ei fura nestingheriti si fara grija de puscarie? A-i intreba, a le da chiar si atentie acestor escroci e putin cam stupid din partea noastra si a ziaristilor seriosi din tara. A-i aduce pe la televizor pe niste nimenea cu pretentii de mari oameni politici, mi se pare o aiureala care, in conditiile de acum ale Romaniei, nu-i benefica deloc!!! Si-au facut televiziuni, au probabil si ziare...sa se spele de fecale intre ei, marginalizati, ignorati, precum si merita!!! A trancani despre niste impostori, mi se pare ca ne pierdem vremea, vreme foarte pretioasa pentru tara!!!

.