Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 6 octombrie 2011

PDL va cistiga alegerile

Dragilor, sunt doua lucruri care-mi dau curaj si care ma determina sa afirm: PDL va cistiga alegerile!

Stati sa ma explic. Stateam si ma intrebam de ce urla ca niste fiare din jungla (pe care au creat-o) flacaii din "opozitie" cu privire la:

- scutul antiracheta

- Revizuirea Constitutiei

- Parlament unicamera.

In afara de faptul ca flacaii sunt bolsevici, adica filorusi si hoti, adica mafioti, adica impotriva Romaniei din principiu, mai e totusi ceva care ii sperie pe ei...

Acu, parlament unicameral ar trebui sa voteze poporul, ca el plateste adunatura aceea de ticalosi ca sa taie frunze la ciini si sa-si umple buzunarele de euro (ca acu nu se mai poarta "verdele" american): cu cit vor fi mai putini, poporul va plati mai putin, fireste! Insa, povestea cu parlamentul unicameral mai are o chichita, pe care flacaii o stiu bine: la votarea Constitutiei propusa de Baselu, in urma numaratorii, 33+15 va face un lucru incredibil...va face 30!!!!!Prin urmare, flacaii, chiar daca nici unul nu va vota revizuirea Costitutiei (si sigur nu o va vota), aceasta se va adopta!!!! De aci si spaima, groaza lor cu parlamentul unicameral...nu numai pierderea banilor moca luati legal de la popor, dar pierderea imunitatii, care-i va arunca direct in puscarie!!!! Asadar, flacaii nu vor vota Constitutia ASA CUM E ca sunt terminati!!! Poporul insa ar putea vota Parlamentul unicameral, care ii va trimite pe mafioti la mititica, de asemenea!!!

Scutul antiracheta si rusul sunt ca si apa cu uleiul: nu merge, insa aci flacaii nu mai pot zice nimic!!! Slava Domnului! Insa pot spune, si au si inceput s-o faca, impotriva FMI...si de ce sunt ei impotriva lui??? Pai, in momentul in care Uniunea Europeana declara ea frumos ca: daca Romania nu continua reformele, halt cu ban de la noi, flacailor le-a cazut greu vorba. Continuarea reformei inseamna sfirsitul furtului, al jafului asupra Romaniei si asta usl nu poate, nu-i asa, permite!

Acu Baselu e om inteligent si adevarat patriot, a dovedit-o nu o data! E foarte clar ca Europa nu poate fi impreuna cu o mirtoaga precum Romania, iar saltarea Romaniei din mlastina omniprezenta creata de bolsevici, nu poate fi realizata sub "puterea" bolsevico-mafiota!!!

Prin urmare: America si Uniunea Europeana vor fi factorii care vor determina modernizarea Romaniei si transformarea ei intr-o tara civilizata!!! Si impotriva cui rag si grohaie flacaii? Exact impotriva modernizarii si civilizarii tarii!!! De ce? Fiindca daca Romania va deveni o tara cu adevarat europeana, flacaii vor trebui sa se alinieze in fata puscariilor sau se vor sinucide! Iata de ce il urasc atita pe Baselu si pe PDL! Fiindca ei de fapt urasc insasi Romania! Fara discutie!

.