Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 6 octombrie 2011

Ne pierdem vremea

Eu sunt un om de dreapta si cred cu tarie ca valorile dreptei aduc properitate, iar stinga e becisnica!!! In toate tarile unde stinga e la guvernare, dezastrul n-a intirziat sa apara, exemple din abundenta si le stim cu totii!

O sa-mi spuneti ca vorbesc de razbunare, de vendeta si veti gresi. Ceea ce-i trebuie ACUM Romaniei este exact ceea ce USA a cerut lui Baselu: Justitie!!! Da, Justitia nu se va putea face, integrala si cu adevarat, daca nu se va schimba Constitutia si nu va disparea imunitatea parlamentara, cea mai ticaloasa gaselnita a regimului lui ilici, care nu exista in America si nici nu se poate imagina aci!!! Fireste ca mafiotii nu vor vota in veci pentru desfiintarea imunitatii si a astepta votul lor e doar o pierdere de timp. A incerca sa-i demascam in acest fel, iarasi e inutil, ca nu-mi inchipui un singur roman avind cea mai mica indoiala cu privire la acest lucru!!! De aceea, va trebui gasit un alt fel de-a schimba Constitutia fara sa cerem votul opozitiei, adica al mafiotilor care oricum n-au interes s-o schimbe cit e viata!!! Ma refer la acest punct al Constitutiei...ca de pierdut vremea cu altele...da, asta o vor face mafiotii carora foarte bine ca li se spune opozitie, fiindca ei sunt in opozitie cu interesele si cu progresul tarii!!! Reorganizarea teritoriala ar putea fi calea spre desfiintarea imunitatii si probabil acesta este punctul pe care va trebui sa-l sustinem!!! Numarul mai mic de parlamentari, lucru votat deja, este un alt aspect pe care va trebui sa-l strigam mai tare!!! Noua Miscare Populara, foarte buna, ar putea sa se orienteze in spre acest deziderat in programul lor, de asemenea.

De ce e importanta pierderea imunitatii pentru toti parlamentarii? Nu cred ca mai e nevoie sa explic si importanta ei devine cu atit mai mare cu cit insasi America ne-am cerut-o, spre binele nostru, nu al ei!!!

Pe mine ma descumpaneste aceasta permanenta incercare de dialog cu mafiotii!!! Ei nu vor ca Romania sa devina o tara civilizata si asta e foarte clar! Ei nu au nici un program politic sau/si economic si ce drag de program ar putea avea o uniune care se constitui cu un singur gind: sa nu se schimbe nimic ca sa poata ei fura nestingheriti si fara grija de puscarie? A-i intreba, a le da chiar si atentie acestor escroci e putin cam stupid din partea noastra si a ziaristilor seriosi din tara. A-i aduce pe la televizor pe niste nimenea cu pretentii de mari oameni politici, mi se pare o aiureala care, in conditiile de acum ale Romaniei, nu-i benefica deloc!!! Si-au facut televiziuni, au probabil si ziare...sa se spele de fecale intre ei, marginalizati, ignorati, precum si merita!!! A trancani despre niste impostori, mi se pare ca ne pierdem vremea, vreme foarte pretioasa pentru tara!!!

.