Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 23 septembrie 2011

Despre Europa si despre cum ar trebui sa fie romanii

Ca sunt lichele si la ei, fara indoiala, dar lichelele astea nu-s predominante si nici importante!!! Hoti au toti, dar nu sunt adapostiti in PARLAMENTELE LOR!!!! Infractorii stau de regula la puscarie, nu in inima tarii. Ca politica e curva, dar nu la propriu!!! Si pe urma, situatia lor economica e un pic alta...iar Justitia la ei chiar functioneaza si nimeni nu obstructioneaza justitia sa-si faca corect treaba!!! Poate doar in rusia si in unele tarile africane exista o situatie similara cu a noastra...

Trebui sa intelegeti ca eu nu sunt bucuroasa ca scriu toate acestea...ma doare sufletul si sunt furioasa ca tara mea e ultima si din cauza romanilor!!!! Voi nu stiti sa traiti vertical si imi vine sa va bat cind va vad nevlegi, cu dovleacul gol si plecat, iar cind il ridicati, dati cu barda in Dumnezeu!!!! In Romania negrul nu-i chiar atit de negru, in schimb albul e plin de suspiciune!!!! Luati decizii gresite, fiindca ginditi gresit, va complaceti sa faceti compromisuri grele si total impotriva voastra, sunteti scumpi la tarire si ieftini la malai si va vindeti pielea atit de ieftin!!! N-aveti curajul propriilor voastre convingeri si nu sunteti patrunsi de respectarea principiilor. Ori fara principii sunteti fara ghid in viata, iar compromisul e primul si definitoriul pas catre neant!!! Nu va jignesc, imi vine sa va bat, pina va iese bolsevizmul din mentalitatea voastra de sluga si va treziti la realitate!!!

La masa vietii se sta demn, precum Coposu, se sta luptind, precum Stefan cel Mare si se cere mila si putere doar de la Dumnezeu!!! Nu stind la rind veti cistiga, ci avind curajul convingerilor voastre...dar care sunt convingerile voastre???? Cineva a scris de una zi pe Facebook ca daca ar fi fost in parlament ar fi furat si el, a glumit...stiti voi ca gluma asta dezvaluie un adevar care va pune din plecare pe pozitie de invins???Ca nu megind pe burta pe sub gard, arati ca sari gardul ca o caprioara!!! Nu in genunchi si nu pe burta, ci vertical!!! Insa vertical e doar omul cinstit!!!! Doar el!!! Restul se ascund precum sobolanii si se tem la orice pas...asta-i Sitemul bolsevic, care-l aseaza pe Omul creat de Dumnezeu, pe pozitie de sobolan scirbos!!!:)

Voi nu va dati seama ca nu mai traiti pe vremea lui ilici sau nastase, acu sunteti in UE si in Europa cu o mirtoaga, ca asta-i Romania acum, nu veti mai putea exista suzerani.

Prima, care a intrat sub aripa "ocrotitoare" a Europei, adica a Germaniei, e Grecia. O va urma Spania, probabil ca si Italia si Portugalia, nu stiu....ghiciti cine va urma la cina????? Si asta nu va lua ani....Romania are pe bune 3 alternative: una e sa ramina suzerana si independenta, daca va reforma din temelie justitia, daca va baga la puscarie pe flacai si va avea o economie suficient de stabila si performanta ca sa reziste si crizei si dorintelor altora...., o alta ar fi sa capituleze patetic, precum Grecia si Spania (ca aia ii oprira pe romani, de parca romanii ii pusera pe spanioli pe butuci, dar ca sa minince si gura lor ceva...ce vreti, socialisti?) si o va lua probabil tot Germania, desi Franta ar vrea si ea, doar ca Franta nu-i suficient de puternica nici militar si nici economic ca sa vorbeasca cu adevarat...ea latra un pic cu "r-ul" aferent, dar...sau/si mama rusie ar putea fi o alta optiune si asta, daca flacaii din opozitie vor iesi de data asta!!!

Asa ca, Romania e cu o mare sula in coasta, vorba tiganului bolsevic si...si de aceea strig ca sa fortam lucrurile cu Noua Constitutie cu Reorganizarea teritoriala si o sansa de-a face asta, fara scandal si fara efort (ca flacaii vor urla, si care-i treaba noastra? poporul vru!!!!) ar fi trimiterea in regim de urgenta din
Parlamentul Romaniei a acelora care opresc si boicoteaza, pentru propriul lor interes, interes iluzoriu si de foarte scurta durata, desfiintarea celei mai ticaloase si mai criminale legi: imunitatea parlamentara, care ne face sa aratam ca un popor de hoti pentru oricare tara civilizata din lume si care, fireste, ne pune la un mare colt!!! Asa ca, nu mai e timpul de visat, ca visarati destul si ...fara folos!!!

Ia sa reformam justitia si legile sa le facem dure sa-i usture in cur pe aia care ar indrazni sa le incalce! Ia sa ne purtam noi exemplar si vertical si in tara si in afara, ia sa fim noi cu trei capete deasupra lor!!!! Noi...cu "dati-ne si noua o tirica!!!" Cersetorii Europei, hotii Europei, coruptii Europei, aleia adevarata ca or mai fi si in Turcia niscai gainari de-al de noi, dar nu despre scursura vorbesc eu!!!! Noi ne bucuram ca mai e unul in spatele nostru, dar nu vedem pe aia 10 din fata noastra!!!! E vina noastra ca suntem vanitosi, hoti si lasi, in loc sa fim corecti, vertical si demni!!! Aia e!!!