Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

marți, 28 septembrie 2010

Voi

Incepe sa-mi cam fie urit de voi! Voi ati uitat de Dumnezeu?! Voi ati uitat ce inseamna sa fiti stapini in tara voastra!? Plecati fruntea si cadeti in genunchi in fata calaului, iar de martirii vostri nici ca va mai pasa?!

Ce se intimpla cu voi, in numele lui Dumnezeu?

Sunteti scumpi la tarite si ieftini de tot la malai. Asta s-ar cam talmaci: nu mai aveti simtul valorii si ma intreb daca l-ati avut vreodata!?
Tot becisnicul, tot sceleratul, toata scursura ajunsa va domina, va calca in picioare si voi trancaniti pe la colturi!Va impotmoliti in legi stupide create de ticalosi ca sa va fure…
NICI O LEGE NU POATE OPRI DREPTATEA!

Ati uitat sau niciodata n-ati stiut sa fiti verticali, demni, intransigenti!
Va e frica sa aveti o atitudine ferma, dar nu va e rusine sa va batjocoriti pe voi insiva! Va puneti obstacole de multe ori imaginare care va opresc orice pornire laudabila. Faceti un pas marunt in spre adevar si bine si zeci de pasi uriasi in spre rau si minciuna. Binele e mai mult un vis, in schimb raul il strabateti pina la capatul neantului!

Daca in jurul casei mele ar sta sa ma atace 100 de mafioti-securisti, cu politia si vandarmi, masa-damnata, masa de manevra stupida si ieftina, iar in fata usii casei mele ar sta un om care mi-ar apara casa, EU l-as indragi pe acesta si nu banda de misei!

Voi nu intelegeti ca in toata aceasta mascarada ticaloasa cel care opreste pe criminali de-a navali in casa MEA e exact acela pe care nenorocitii il urasc de moarte?

E slab, fiindca voi sunteti slabi, e nehotarit, fiindca voi sunteti natingi, e infricat, fiindca voi il lasati singur!

Mafiotii nu va iubesc si nu-i iubesc nici pe cei care le ling banii. Ei se iubesc doar pe ei insisi.
Nu mai ascultati pe latratorii diavolului, pe cei care in numele obiectivitatii si a echidistantei nu fac decit sa va nauceasca si sa va puna si mai ingrozitor in genunchi!

Asteptati ca ALA, “cocalarul” sa faca totul, in timp ce voi dati cu pietre in singurul care ACUM ar putea sa va fie AJUTORUL!

V-au spalat pina si limba, nu numai creierul televiziunile mafiotilor!… Ascultati cu interes comentariile CRIMINALULUI in spatele caruia mafiotii si-au construi imperiul lor de carton si scuipati pe cel care singur incearca sa opreasca pe mafioti sa va vinda!

Popor roman, binele nu vine din cer, VOI trebuie sa-l infaptuiti!
De ce intoarceti spatele, ba chiar cu dispret, singurei voastre sanse?
De ce nu vedeti adevarul?

A tradat pe mafioti pentru popor! Pare stupid ce va spun? Pare fiindca urechile si mintea va sunt pline de batjocura mafiotilor, dar ACESTA-I ADEVARUL!

Daca nu-l ajutati, va cadea si odata cu el si voi!
Sprijinul nu e in afara, e acolo, la usa casei voastre, dar voi sunteti becisnici!

Tiganu’ zimbea atit de frumos! Petrica avea niste ochii atit de expresivi! Coposu era batrin si cam incet… Ratiu avea accent englezesc…
Voi intelegeti ca nu de frumusetea ochilor cuiva aveti nevoie?

Cum nu se gaseste nici un om in tara care sa spuna: “Domnule presedinte, eu va ajut sa scapam tara de mafioti si criminal!”?
Fiindca de ei TREBUIE sa scapati, nu de ciinele choir si cam fara par, ce sta la usa si pazeste!

Da, stiu marile puteri, noi suntem mici, ei pot face orice vor… NIMENI NU POATE FACE NIMIC, DACA VOI NU-I LASATI! La urma-urmei VOI SUNTETI STAPINI, NU EI! E TARA VOASTRA!!!

Ciinele de la usa nu-i poate opri singur pe mafioti! Voi trebuie sa-l ajutati, sprijini, determina!
Mafiotii si criminalul urasc Romania, fiindca, daca o iubeau, n-o jefuia! Raul a fost facut pe vreamea criminalului-tigan si pe urma raul a tot crescut. Cioroiul a bagat cancerul in Romania!

Caracatita trebuie nimitita ACUM! Si nu aveti alt ajutor decit un “chior”!
Dupa ce lighioana va fi rapusa, vor trece ce doi ani si atunci veti putea ridica si fruntea. Acum trebuie sa ridicati sabia! ACUM!