Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 1 iulie 2011

Oricit de minunat ar fi un om

.Eu sunt monarhista, adica as vrea, as socoti-o ca pe o mindrie personala, daca Romania ar fi monarhie, dar....Pina in 2002, cind plecai din tara, n-am auzit nici un intelectual sarind in sus in sprijinul Regelui, decit pe la colturi si nu foarte hotarit!! Nici jurnalistii nu se dadura peste cap in apararea Regelui si, slava Domnului, avura chiar motive! Toti isi stapineau admiratia pe motiv, sa zicem, ca altele erau problemele arzatoare ale tarii!!! Nici dupa 2002 n-am auzit mari elogii aduse Regelui din partea intelectualilor sau/si jurnalistilor, iar acu se basicara cu totii intr-un fel aproape ipocrit!!! Tacurati, mai mult sau mai putin, pina acu si...nu fi se pare o tira de fatarnicie, dragilor???

Cu totii stim ca Basescu nu-i individul care sa taie portocala cu furculita si cutitul, stim, de asemenea, ca slujba de presedinte, dupa propria-i afirmatie, nu-i va schimba felul de-a fi...Acesta-i Basescu: un tip care le spune pe sleau!

O prietena draga mie imi spuse ieri ca Regele e un om deosebit! Si i-am dat dreptate. Insa, chiar si un om deosebit poate face greseli! Oricit de minunat ar fi un om, e totusi supus slabiciunilor de tot felul, ca eroul fara de pacat exista doar in carti sau la cinema!!! Eu vin si intreb doar atit: cine l-a dat pe mina comunistilor pe Ion Antonescu? Va las pe voi sa raspundeti...Se poate numi acel om un tradator???

Am ascultat un interviu al istoricului Djuvara in care spunea ca, desi noi ii spunem Mircea cel Batrin, domintorului Tarii Romanesti, in batalia impotriva lui Baiazid, Mircea cel Batrin avea...22 de ani, daca memoria nu ma inseala!!! Adica 4 ani mai mult decit a avut Regele Mihai....Elisabeth the Firsti a Angliei era de 25 de ani cind a devenit Regina! Sigur, ceva mai mult decit 18, dar nu cu mult mai mult....daca e vorba sa vorbim despre virsta...

Da, Basescu a gresit, dar...daca acum 21 de ani intelectualii nostri, aceeasi de azi, nu s-au batut cu pumnul in piept impotriva ticalosiei lui ilici, nu vaz de ce acum ar sari ca arsi din cauza duritatii unei afirmatii!!!

Daca acu 21 de ani altele erau prioritatiile "tarii", nu vaz de ce acu prioritatea Romaniei ar fi daca Regele Mihai a fost sau nu "tradator si sluga la rusi"!!! Si, intre noi fie vorba, problema Romaniei nu-i "tradarea" Regelui, ci tradarea lui ilici, nu Regele Mihai e important ACUM, ci faptul ca Romania e ultima tara din Europa si asta din cauza flacailor care acu sforaie pe nas impotriva lui Basescu si devenira atit de sensibili la cuvinte si induiosator de monarhisti!!!...

Pe mine alta afirmatie a lui Basescu ma puse pe ginduri: clementa neingaduita pentru ilici: "sa nu-l torturam" pe bietul bolsevic!!! Dar asta cu alta ocazie!!!

.

Fiii si fiicele aluilalt

Schimbarea aceasta profunda ar insemna distrugerea unui Sistem prin care unii s-au imbogatit peste masura, furind tara la modul categoric, si-au format retele mafiote pe care nu vor sa le distruga si au adus Romania in pragul falimentului!!! Prin demagogie si prin dezinformare, prin completa rea credinta si prin absoluta minciuna omniprezenta, ii incurajeaza pe romani ca, in Sistemul lor, furtul e o virtute, iar reaua credinta o calitate!!! Romanii vor sa traiasca ca in occident prin practici mafiote si incompetenta, vor sa parvina si ei, precum clasa aceasta de mafioti si scursuri. Ei nu-si dau seama ca, prin aceste practici fac rau Romaniei, adica viitorului copiilor lor!!! Ei sunt atit de increzatori si isi pun speranta de furt intr-o himera! De ce? Pentru ca, daca politrucii romani nu vor fi capabili, din cauza sondajelor!!! sa ia taurul de coarne, atunci UE va trimite niste oameni care vor hotarii ei ce si cum va fi Romania!!!

Mie mi-ar fi rusine si furie ca in propria-mi casa sa vina altul sa dicteze ce trebuie sa fac si, fara discutie ca, voi face!!! Insa rusinea nu-i o caracteristica a Sistemului, fiindca daca avea macar o urma de rusine, Romania n-ar fi ajuns cea mai corupta tara si cea mai de pe urma! Eu nu pot intelege cum sa intri in casa mamei tale si s-o furi sau sa-i distugi viitorul copiilor tai, invatindu-i, nu sa fie oameni demni si inteligenti, ci niste imbecili smecheri care merg pe burta si care niciodata nu vor pune capul pe perna fara frica de-a nu pierde ceea ce ei stiu ca nu merita, ca nu li se cuvine, dar...dar si ce daca? Atita timp cit creez doar iluzia valorii, sperind ca nimeni nu-si da seama ca sunt de fapt doar procenitura unor mafioti, am zilele pline de ticalosie, iar noptiile pline de drog si bautura...ca, biata creatura a lui Dumnezeu, a fost creata libera, dar eu, prin tot ceea ce fac, ma condamn la puscarie pe viata in libertatea haznalelor, a closetelor, adica a barurilor, cluburilor si vilelor mele obtinute prin ticalosia cea mai evidenta!!!

Aceasta este exemplul pe care trepadusii Sistemului, mai mari sau mai mici, il dau odraslelor lor, mindri foarte de "bogatia" lor, dar ignorind abisul saraciei lor!!! Toti acesti natingi, care striga impotriva modernizarii tarii intr-o maniera corecta si categorica, sunt impotriva Romaniei, lor nu le pasa de Romania ci doar de "puterea" pe care o au in fata altor natarai, tot ca si ei!!! Insa, fiind impotriva propriei tale mame, ca daca furi din tara ta si-ti bati joc de ea facind-o, cu buna stiinta, o epava, esti impotriva ta si devi un gunoi pe care altii te vor ingenunchia si umili si pe buna dreptate!!!

Romanii, care ar vota cu Sistemul, adica usl si partidele satelit ale ei, nu se respecta pe ei insisi, nu au habar cit de nimenea in lume par si sunt si vor fi slugi strainilor, in propria lor tara!!!Pentru mine situatia de ingenunchi, dar mintind ca sar peste obstacole, e cea mai degradanta stare in care, sufletul meu creat liber de Creator, ar putea sa se afle vreodata!!! Dar, dupa spuna Minduitorului, nu toti sunt din Dumnezeu!! Deci, nu toti s-au nascut liberi si demni!!!!Vom vedea, la alegeri, procentajul celora care nu s-au nascut din Dumnezeu, adica verticali si intransigenti, ci sunt fiii si fiicele aluilalt!!!

.