Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 1 iulie 2011

Oricit de minunat ar fi un om

.Eu sunt monarhista, adica as vrea, as socoti-o ca pe o mindrie personala, daca Romania ar fi monarhie, dar....Pina in 2002, cind plecai din tara, n-am auzit nici un intelectual sarind in sus in sprijinul Regelui, decit pe la colturi si nu foarte hotarit!! Nici jurnalistii nu se dadura peste cap in apararea Regelui si, slava Domnului, avura chiar motive! Toti isi stapineau admiratia pe motiv, sa zicem, ca altele erau problemele arzatoare ale tarii!!! Nici dupa 2002 n-am auzit mari elogii aduse Regelui din partea intelectualilor sau/si jurnalistilor, iar acu se basicara cu totii intr-un fel aproape ipocrit!!! Tacurati, mai mult sau mai putin, pina acu si...nu fi se pare o tira de fatarnicie, dragilor???

Cu totii stim ca Basescu nu-i individul care sa taie portocala cu furculita si cutitul, stim, de asemenea, ca slujba de presedinte, dupa propria-i afirmatie, nu-i va schimba felul de-a fi...Acesta-i Basescu: un tip care le spune pe sleau!

O prietena draga mie imi spuse ieri ca Regele e un om deosebit! Si i-am dat dreptate. Insa, chiar si un om deosebit poate face greseli! Oricit de minunat ar fi un om, e totusi supus slabiciunilor de tot felul, ca eroul fara de pacat exista doar in carti sau la cinema!!! Eu vin si intreb doar atit: cine l-a dat pe mina comunistilor pe Ion Antonescu? Va las pe voi sa raspundeti...Se poate numi acel om un tradator???

Am ascultat un interviu al istoricului Djuvara in care spunea ca, desi noi ii spunem Mircea cel Batrin, domintorului Tarii Romanesti, in batalia impotriva lui Baiazid, Mircea cel Batrin avea...22 de ani, daca memoria nu ma inseala!!! Adica 4 ani mai mult decit a avut Regele Mihai....Elisabeth the Firsti a Angliei era de 25 de ani cind a devenit Regina! Sigur, ceva mai mult decit 18, dar nu cu mult mai mult....daca e vorba sa vorbim despre virsta...

Da, Basescu a gresit, dar...daca acum 21 de ani intelectualii nostri, aceeasi de azi, nu s-au batut cu pumnul in piept impotriva ticalosiei lui ilici, nu vaz de ce acum ar sari ca arsi din cauza duritatii unei afirmatii!!!

Daca acu 21 de ani altele erau prioritatiile "tarii", nu vaz de ce acu prioritatea Romaniei ar fi daca Regele Mihai a fost sau nu "tradator si sluga la rusi"!!! Si, intre noi fie vorba, problema Romaniei nu-i "tradarea" Regelui, ci tradarea lui ilici, nu Regele Mihai e important ACUM, ci faptul ca Romania e ultima tara din Europa si asta din cauza flacailor care acu sforaie pe nas impotriva lui Basescu si devenira atit de sensibili la cuvinte si induiosator de monarhisti!!!...

Pe mine alta afirmatie a lui Basescu ma puse pe ginduri: clementa neingaduita pentru ilici: "sa nu-l torturam" pe bietul bolsevic!!! Dar asta cu alta ocazie!!!

.