Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

sâmbătă, 2 iulie 2011

JOCUL BOLSEVICILOR

Se tot vorbeste despre cele 27 de milioane de rusi morti in al doilea razboi mondial, insa stie careva ca multi soldati rusi nu aveau nici macar gloante, ca unii erau trimisi pe front fara ca armata sa le dea chiar si arme? Ei erau doar carne de tun, un numar impresionant de oameni target si atit! Cam acelasi lucru, pastrind proportiile, s-a intimplat si la Revolutia din 1989: trimite-ti aci, sa fie cit mai multi, ca sa ne dam noi salvatorii neamului!!! Armata germana nu s-a temut o clipa de stategia si organizarea armatei ruse, ca nici n-ar fi avut de ce se teme...sau isi inchipui careva ca Stalin, un imbecil sinistru, avea vreo strategie sau Zukov.? Strategia lor era sa arunce in fata oameni, ca un numar, si doar atit!!! De aci si multimea colosala de rusi omoriti!!! Asa ca, a face atita tam-tam pe acest numar si ignorind cauza acestui numar e un act de fatarnicie, fatarnicie pe care o stim bine ca find practica obisnuita a bolsevicilor!!!

Si, fiindca veni vorba de fatarnicie, de mizerie umana de tip bolsevic, ma “chinuie” intrebarea: de cind devenira ruso-filii romani, alias usl si mafiotii, atita de monarhisti si atit de ofensati de jigniri, tocmai ei, pentru care jignirea, dezinformarea si calomnia sunt in loc de buna ziua???? Adica, mai precis, de ce sunt toti acesti ticalosi, hoti, parveniti si otrepe atit de pro rege? Ce se ascunde in spatele “indignarii” lor? N-o fi vorba de un plan al Moscovei, pun la cale demult, si acu, ivindu-se ocazia de-al pune in practica, incepura sa urle?

S-a spus ca Regele Mihai a fost un tradator si sluga la rusi. Eu as nuanta un pic zicerea: a fost un rege slab, aflat tot timpul sub vremi, iar prin slabiciunea lui a cam facut jocul bolsevicilor!!!
Pai, da, ca valoarea de conducator o dovedesti in vremuri de rastriste si nu cind toate-s bune si frumoase, iar in acele vremuri, Regele Mihai a fost o papusa de paie!!! Ce ar fi putut face? Asta DOAR un adevarat conducator ar putea stii! Daca ma poate contrazice vreunul, il rog s-o faca! Si, pornind de la aceasta stare de fapt, aproape indiscutabila, iata si planul bolsevicilor! Lasa, adica prostim tara sa aleaga un rege, insa noi stim cam ce fel de rege e si, din spate, manevram treaba si dam credibilitate Sistemului nostru!!! Dupa moartea Regelui, o avem de Pricipesa si pe omul nostru acolo, duda!!! Principesa, ca demna fiica a tatalui ei, se va dovedi usor de manipulat, ceea ce se poate zari deja, de catre securistul trimis de noi ca sa se pretinda “singe albastru”!...Nu va mai fi nevoie sa aleaga plesusca, din patru in patru ani, cite un presedinte, ca aveam forever pe flacau acolo, lucrind pentru noi, adica pentru Sistem!!!

Alta explicatie a atitudinii lui ilici, tonta si compania de ticalosi nu pare ca exista!!! Si, daca noi vom continua “indignarea”, ca niste narozi, nu vom face nimic altceva decit jocul bolsevicilor!!!