Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

miercuri, 10 august 2011

“Pentru americani nici nu contam” C. Gusa

Da, am urmarit emisiunea de pe B1, unde Gusa a facut aceasta afirmatie care pe mine m-a durut, m-a jignit...nu si pe domnul Paleologu, spre rusinea lui!... Marturisesc ca n-am urmarit-o pina la final, ca deja incepusem sa ma enervez!
Intrebarea care se impune categoric e: DE CE nu contam pentru americani?

Dragilor, daca nu contam pentru ei e vina romanilor si nu a americanilor!
Mai intii ca, urmarind procentul votului pentru Geoana de data trecuta, depasit la mustata de Basescu si asta datorita diasporei, americanul a descoperit ca aproape 50% din populatia Romaniei a votat pentru unealta bolsevicilor, a mafiotilor, a coruptilor! Aproape 50% e un procentaj imens!!!! Concluzia fireasca: romanii sint inca in tabara “socialistilor”, a bolsevicilor ca mentalitate si deziderat politic!

In al doilea rind, tonul si reactiile din prezent ale onor opozitiei (adica a mafiotilor, sarlatanilor, ticalosilor) sunt extrem de agresive, agresivitate ce nu are darul de-a atrage decit pe perifericul subevoluat, mai clar, subspecia, insa nu si pe american, fiindca daca aceasta este mentalitatea celor ce ar putea veni la putere, nu investeste el, americanul, intr-o tara chiar fara nici o urma de buna crestere si bun simt!

In al treilea rind, ambasada americana asaltata de romani (nu importa partidul), care toarna pe romani, care-i sapa cu tenacitate pe ai lui, nu impresioneaza decit pe securistul-turnator care din asta traieste; americanul gindind: daca ei se injunghie pe la spate ce ne-ar putea astepta pe noi???!!!

In al patrulea rind, toti mogulii si baroni si mama lor, care au avut oarece relatii cu americanii, au avut grija sa si scape de ei, nu inainte de-a le-au luat banii, inselindu-i!! In asemenea conditii, reputatia romanilor fiind un alt motiv pentru care vor sta departe, fiindca americanul e om practic si nu poate dialoga, negocia cu hotii (bani multi, facuti peste noapte din pungasii!)

In al cincilea rind, Obama e un negru, ma indoiesc ca stie cu precizie unde-i Romania pe harta si chiar daca ar stii (cel putin imbecilii din juru-i ar putea sa-i spuna), el nu intelege nimic din ce se intimpla, scopul lui fiind doar de-a lua bani de la albi si de-ai da negrilor lui ca asta promisese el de fapt inainte de-a ajunge presedinte si alt gind in capul de negru cu un IQ probabil destul de scazut, caracteristic rasei nu exista. Romania e linga Rusia si-i indeajuns ca sa nu se complice, ca stie el ca Rusia ar fi fost un inamic al Americii...si pe urma Africa are atetea probleme!....

Asadar, dragilor, cu Obama sau fara, Romania asa se prezinta lumii: o tara incerta economic, deplorabila ca atitudine si mentalitate, ingrijoratoare ca stabilitate politica, corupta, unde “spaga” e in loc de “buna ziua” si unde minciuna, neseriozitatea si furtul sunt la ele acasa!!!
Si nu numai pentru America nu contam, dar si pentru celelalte tari europene, din exact aceleasi motive, la care s-ar mai putea adauga si existenta in numar mare a tiganilor!!! Nu mai vorbim despre Justitie ca e greu sa vorbim despre ceva ce nu exista decit poate ca si cladire....

Sigur ca, cei din studiou B1 au propus un lucru bun: atragerea Chinei si a Turciei ca investitori in Romania. Pentru mine aceasta “atragere” e asemanatoare cu a acoperi un gunoi cu niscai floricele sau a da cu parfum peste un rahat: da, poate va ridica nivelul economic, dar raul e inca acolo si continua sa puta si pute al dracului!!!!