Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 1 iulie 2011

Fiii si fiicele aluilalt

Schimbarea aceasta profunda ar insemna distrugerea unui Sistem prin care unii s-au imbogatit peste masura, furind tara la modul categoric, si-au format retele mafiote pe care nu vor sa le distruga si au adus Romania in pragul falimentului!!! Prin demagogie si prin dezinformare, prin completa rea credinta si prin absoluta minciuna omniprezenta, ii incurajeaza pe romani ca, in Sistemul lor, furtul e o virtute, iar reaua credinta o calitate!!! Romanii vor sa traiasca ca in occident prin practici mafiote si incompetenta, vor sa parvina si ei, precum clasa aceasta de mafioti si scursuri. Ei nu-si dau seama ca, prin aceste practici fac rau Romaniei, adica viitorului copiilor lor!!! Ei sunt atit de increzatori si isi pun speranta de furt intr-o himera! De ce? Pentru ca, daca politrucii romani nu vor fi capabili, din cauza sondajelor!!! sa ia taurul de coarne, atunci UE va trimite niste oameni care vor hotarii ei ce si cum va fi Romania!!!

Mie mi-ar fi rusine si furie ca in propria-mi casa sa vina altul sa dicteze ce trebuie sa fac si, fara discutie ca, voi face!!! Insa rusinea nu-i o caracteristica a Sistemului, fiindca daca avea macar o urma de rusine, Romania n-ar fi ajuns cea mai corupta tara si cea mai de pe urma! Eu nu pot intelege cum sa intri in casa mamei tale si s-o furi sau sa-i distugi viitorul copiilor tai, invatindu-i, nu sa fie oameni demni si inteligenti, ci niste imbecili smecheri care merg pe burta si care niciodata nu vor pune capul pe perna fara frica de-a nu pierde ceea ce ei stiu ca nu merita, ca nu li se cuvine, dar...dar si ce daca? Atita timp cit creez doar iluzia valorii, sperind ca nimeni nu-si da seama ca sunt de fapt doar procenitura unor mafioti, am zilele pline de ticalosie, iar noptiile pline de drog si bautura...ca, biata creatura a lui Dumnezeu, a fost creata libera, dar eu, prin tot ceea ce fac, ma condamn la puscarie pe viata in libertatea haznalelor, a closetelor, adica a barurilor, cluburilor si vilelor mele obtinute prin ticalosia cea mai evidenta!!!

Aceasta este exemplul pe care trepadusii Sistemului, mai mari sau mai mici, il dau odraslelor lor, mindri foarte de "bogatia" lor, dar ignorind abisul saraciei lor!!! Toti acesti natingi, care striga impotriva modernizarii tarii intr-o maniera corecta si categorica, sunt impotriva Romaniei, lor nu le pasa de Romania ci doar de "puterea" pe care o au in fata altor natarai, tot ca si ei!!! Insa, fiind impotriva propriei tale mame, ca daca furi din tara ta si-ti bati joc de ea facind-o, cu buna stiinta, o epava, esti impotriva ta si devi un gunoi pe care altii te vor ingenunchia si umili si pe buna dreptate!!!

Romanii, care ar vota cu Sistemul, adica usl si partidele satelit ale ei, nu se respecta pe ei insisi, nu au habar cit de nimenea in lume par si sunt si vor fi slugi strainilor, in propria lor tara!!!Pentru mine situatia de ingenunchi, dar mintind ca sar peste obstacole, e cea mai degradanta stare in care, sufletul meu creat liber de Creator, ar putea sa se afle vreodata!!! Dar, dupa spuna Minduitorului, nu toti sunt din Dumnezeu!! Deci, nu toti s-au nascut liberi si demni!!!!Vom vedea, la alegeri, procentajul celora care nu s-au nascut din Dumnezeu, adica verticali si intransigenti, ci sunt fiii si fiicele aluilalt!!!

.