Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 6 octombrie 2011

Votindu-l pe cretin, veti vota de fapt pe felix ca presedinte!!

Ma gindeam azi la felix, turnatorul voiculescu...cum il alese el pe antonescu si cum il sustine, s-ar zice dezintresat...Asa sa fie oare??? Intreb...Si adica de ce sa-l sustina licheaua asta de securist pe cretin??? Pai...are baiatul un fel de carisma, a fost votat de citiva natafleti, e tinar si bun de gura. Toate calitati pe care el, felix, nu le are! Categoric! Ca turnatorul e semialfabetizat, cu un trecut usor de facut praf si tandari, cam uritel si cam batrioior, dar bogat!!! Acu, cum isi facu flacaul averea asta e alta poveste si nu ne intereseaza pentru moment.

Asa, si ce vrea de fapt felix sa fie? Cica al doilea om in Stat. De ce al doilea si nu primul? Fiindca primul ar trebui sa fie votata de catre popor si poporul, oricit de stupid, parca tot nu ar vota nemernicul asta!!! Si atunci? Si atunci isi alese flacaul pe unul prin care sa scoata castanele din foc, fara sa se arda...da niste bani, dar...spera ca-i va recupera in momentul in care antonescu va iesi presedinte!!! Si daca cretin ii va intoarce spatele ca si lui patriciu??? Ca-i va intoarce spatele securistului sau nu, e mai putin important, ca va avea turnatorul grija sa-l curete intii si...al doilea om in stat va deveni primul, fara sa poporul sa mai voteze, fara nimic!!! Tusti ca Presedinte!!! De aceea flacaii se gindira ca tonta sa fie prim-ministru, un caca maca de prim ministru cu care se vor sterge la cur fara sa clipeasca!!! Asadar, pc si psd vor ajunge la butoane doar daca cretin si "liberalii" le vor fi alaturi!! Dupa care...adio si n-am cuvinte!!! Nevasta lui cretin presteaza la patriciu, asa ca, o doare in zbang de cretinul cu ochii albi si aburi de marire pusi zilnic in dovleac de felix!!!

Cam asa trebuie ca stau lucrurile! Concluzie: votindu-l pe cretin, veti vota de fapt de felix ca presedinte!! Fara discutie!!!

.