Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 6 octombrie 2011

Nimic in cap in afara de-a fura!

Tonta e la capitolul: "Am cravata mea, sunt pionier" si il trecem pe linie moarta, ca eunucul n-are... Cretinuta insa e un personaj nu numai grotesc dar mai ales penibil. E el important, el e Politicianu, el are exact fum in cap.

Ma gindeam, dupa ce Basescu puse in fata tarii si a mafiotilor Constitutia si Reorganizarea, ca acu, daca cretin e baiat destept, va face o miscare centrifuga si de la prestat lui felix cu speranta unui vis, pentru ca, si privindu-l in poza, ne putem da seama ca el e la capitolul: "notiunea de ciine nu latra", adica fantezia nu-i sora buna cu realitatea, ziceam ca, prostituata care presteaza inainte de-a lua banii, daca e istet, dar nu e, va parasi de securistul turnator si va incepe sa sarute condurii "marinarului"! Acesta cred ca a fost si ironia lui Baselu: "ce faci tata, hai ca te fac ispravnic!", cind zise: "tot in opozitie?" Dar el nu vrea nimic altceva decit sa fie Presedinte! Mai prost decit Catavencu! Si de ce ar face Prosti aceasta intorsatura? Fiindca, dragilor, flacaii si parveniti or visa ca vor cistiga alegerile, insa acest lucru nu se va intimpla!!!

Cristoiu, la Turcescu , spuse ca usl trebuia sa vina cu nastase si tariceanu fiindca doar cu astia doi Baselu nu s-ar fi jucat!!! Gresit. La cite procese are nastase si cit a supt tara tariceanu in timpul lui, probabil ca Baselu nu s-ar fi jucat cu ei, i-ar fi ciuruit! Si asta in vazul natiunii!!!

Daca Baselu a pus in fata tarii cele doua mutari exceptionale, Constitutia si Reorganizarea, pai sa fiti convinsi ca se vor adopta !!! Insa, pina atunci, isi bate si el joc de flacaii, care n-au ABSOLUT NIMIC in cap, in afara de furia devastatoare de-a se pune din nou, cu abnegatie si devotament, pe FURAT!!!

.