Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 6 octombrie 2011

Lichelelor, mai scutiti-ne!

Ascultai si eu emisiunea lui Turcescu si Andreea Pora veni cu exact punctul de vedere pe care il scrisei si eu, cu alte cuvinte, dar aceeasi idee: Romania nu mai are nevoie nici de lichele alfabetizate (o parte din usl), nici de lichele ne sau semi alfabetizate (diaconescu, vanghelie si ailalta parte din usl) Romania nu mai are nevoie de lichele, dar chiar deloc, ci de oameni patrioti, adevarati politicieni!!! Gusa? Gusa e cinic, e inteligent, o fi furat si el, fireste, dar, partea cea mai rea a lui, nu e cea cu furatul, daca o fi furat, ci indiferenta si cinismul lui. Are el o tira de patriotism, dar de asa patriotism mai bine lasa!!! Acu, prosti aia de-i cerura sfatul!

Dragilor, unu cu unu fac doi: daca flacaii astia ilici, voiculescu, nastase (ca ei sunt la butoane, ailalti, marionete mai mult sau mai putin vanitoase) si toata sleata de ticalosi, impostori, cinici, intr-un cuvint acesti nepatrioti, ca de erau patrioti gindeau precum Maniu si Coposu: Totul pentru tara, nimic pentru ei, asadar, daca toata adunatura asta de lichele vor iesi din nou, dragilor...Romania e sortita pieirii!!! Si numai un dement sau un ticalos ar putea avea ceva de obiectat aci!!!

Basescu? Basescu e un patriot!!! Acu, cu atitea lichele peste tot, e greu sa tai in carne vie, precum ar vrea, probabil, si precum gunoaiele astea chiar ar merita!!! Basescu e un politician in adevaratul sens al cuvintului, iar ilici e un politruc: instructor, îndrumător politic în armata sovietică. Si cum la noi politicianul trebuie sa fie smecher, adica un soi de ticalos, confuzia dintre politicianul, adica individul cu dragoste de tara si impostorul cu dragoste de putere este evidenta! De aceea scrisei anterior ca Plesu, in interviul cu Neamtu, greseste fundamental cind accepta confuzia ca pe un fapt!!! Desi fapt, aceasta mentalitate, aceasta intelegere anapoda a politicii si a politicianului trebuie schimbata in Romania!!! De aceea, fara sa stie, Pora accentua ideea: lichelelor, mai scutiti-ne ca sugerati de la tara asta indeajuns!!!!

.