Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 14 octombrie 2011

Cinstea

Dragii mei, imi amintesc de un interviu dat de domnul Neagu Djuvara, in care domnia sa (pe care onor comunistii nu se grabesc sa-l omagieze si asta fiindca este inca in viata!) a adus in discutie un aspect extrem de important: cinstea!

Trebuie sa privim adevarul in fata: intr-o tara in care s-au intimplat crime (unele chiar in strada), au fost torturati oameni nevinovati, s-a mintit si se minte zilnic, s-a furat si inca se fura virtos, ca si zilnic, intr-o tara in care smecherul este privit cu admiratie, in timp ce omul corect este, in cel mai fericit caz, considerat naiv, asadar, intr-o asemenea tara in care se petrec toate acestea de 65 de ani fara incetare, fara rusine de oameni si frica de Dumnezeu, CINSTEA devine o necesitate obligatorie, un obiectiv de atins al miscarii Noua Republica!

Cum se va reusi intoarcerea, schimbarea romanului din predominant necinstit in cinstit? Prin legi drastice. Bunul simt si respectul sunt ca si inexistente in tara, deci, doar frica de lege mai poate salva Romania si pe romani din abisul in care traieste!

Omul civilizat este omul care respecta legea tot timpul, omului bolsevizat nu-i pasa de lege, fiindca el a creat un sistem prin care sa poata pacali legea sau sa fure cu legea in mina!
Legile europene sunt pentru oameni civilizati, cu respect pentru lege. Legile pe care va trebui sa le creati vor trebui sa fie legi pentru necivilizati, care vor trebui sa le respecte de frica!
Haideti sa va dau un exemplu minor: ai trecut cu masina pe rosu, ti se va lua carnetul si NICIODATA nu-l vei mai reprimi. Daca la nivel de trafic situatia ar sta asa, va imaginati voi in cazul aluia de-a furat sau pungasit…

Numai prin legi drastice, aplicate fara exceptie, romanii vor redobindi cinstea si corectitudinea pe care anii grei de comunism le-au distrus, le-au aruncat in derizoriu!