Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 25 decembrie 2009

Sa ne intelegem!

Un fost coleg de facultate se intreba ce enerveaza mai mult pe romani? Si ne ruga pe noi sa-i raspundem.
Ce enerveaza pe romani? Pe poporul roman, ca sa fim mai exacti?
Mizeria atotstapinitoare, promiscuitatea ridicata la rang de virtute!
Ce trebuie facut?
sa-l ascultam cu totii pe Dan Puric, dar nu o data, de zece ori;
sa intelegem exact ce vrea OMUL acesta sa zica;
sa-l urmam (in ciuda intereselor personale...)!
Stiti ce-mi zise acum vreo doua saptamini in urma o gaina de asta de-a lui iliescu si compania de sunet si rasunet, adica a oamenilor uriti? O intrebai ca de ce pleaca aia de la Guvern? Cica: “toti pentru unul si unul pentru toti!” Muschetari, intelegeti? Athos, Porthos si Aramis eroi nationali! Muschetari... BOSCHETARI, dragilor, boschetari! Asta-i cuvintul ce exprima adevarul. Adica ei pot fi “uniti in cuget si simtiri” adica nesimtiri, poporul roman -NU! Ei pot sa otraveasca, sa distruga Romania, poporul roman are doar datoria sa-i voteze pentru ca ei sa-si umple buzunarele!
Civilizatia a mers inainte prin Elite! Si cine-s aceste Elite? Pai toti aceea ce Nu-s parveniti, ticalosi, au caracter si se afla pe locul, pozitia sociala, pe care intr-adevar o merita!
Important, dragilor, nu e sa ai bani,ci sa-i meriti! De la Shakespeare incoace intrebarea e “to be or not to be”. Renascentistul n-a zis: to be – just a little bit – or not to be – trash indeed... E radical! Alba sau neagra! Griul e o culoare imposibila chiar si pentru masini (pe vreme de ceata nu se prea vede...)
Gradina Maicii Domnului plina de maracini?! Pai astia nu lasa o floricica sa creasca! Inabusa totul! Maracinii se scot din radacini!!! Vor creste flori, dupa aceea, cu siguranta!