Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 25 decembrie 2009

Principiile aristocratice vor putea salva Romania

Citeam, citeva zile in urma, nu mai retin unde si cine scrise, cum ca aristocratia a disparut si ca mai toti suntem de la opinca, chiar profesorul universitar e, daca nu el direct, urmasul unui opincar.
Apai, dragilor, lucrurile cam asa stau, dar... e aci vine acel “dar” pe care neglijindu-l, din exces de smerenie (ha!), vom ramine intr-adevar doar niste cozi de topor!
Hai sa va zic si ei opinia mea (si nu numai a mea) despre aristocratie. Carevasazica, ce e aristocratia, din punct de vedere teoretic:
RESPECT PENTRU VALORI:
respect pentru traditie si istorie,
respect pentru adevar si cinste (cinste si nu corectitudine),
integritate si verticalitate,
moralitate si bun-simt,
noblete (morala si comportamentala),
bune maniere si educatie (de acasa si din scoala),
inteligenta (nu smecheria care poate parea in soi de inteligenta, dar nu e),
sacrificiu de sine; NU a sacrifica pe altul pentru propriul “interes”).
Adica exact ceea ce populatia din Romania nici habar n-are!...
Aristocratia a fost distrusa odata cu Revolutia Franceza si a disparut odata cu Revolutia Socialista. Da, nu mai are cam nimeni singe albastru (ca-l terminara flacaii cu ochii albastri si fruntea de 3 degete), dar PRINCIPIILE ARISTOCRATICE au ramas si vor ramine, pentru unii doar ca vorbe mari si goale, pentru altii criterii de urmat, idealuri in viata, asadar, ele vor ramine atita timp cit Omul va crede si se va cutremura in fata lui Dumnezeu!
Aristocratia are directa legatura cu Hristos, fie ca le place unor, fie ca nu! Esti un adevarat crestin, optezi imediat pentru aristocratie, pentru principiile ei!
Aristocratia este optiunea, idealul, dezideratul Omului Superior! Omul Superior ce sta cu fata doar catre Dumnezeu si e hotarit a nu privi in...jos!
PS. Porcul, se pare, nu poate privi cerul. Gitul lui scurt il opreste fiziologic de-a privi in sus... Imi cer scuze in fata porcului (animal), dar eu ma refer la porcii in doua picioare si fara obraz.