Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 5 aprilie 2012

Dusmanul lor de moarte este ADEVARUL!!!

Crestinul, adica Omul superior isi intemeiaza intreaga viata pe trei coordonate, prezente in filosofia greaca si de la greci pina la noi, pe trei coordonate majore: Bine (Dumnezeu), Adevar (Isus Hristos) si Frumos (Duhul Sfint). In absenta vreunuia dintre acestea, nimic, dar absolut nimic nu dainuie, nu rezista pe pamint!!! Asta-i credinta mea!

Observ cu cita tenacitate, opozitia din Romaniei, usl, lupta impotriva a exact a acestor trei valori absolute!!!
A face binele NU inseamna a apara pe cel rau! Iata cum ei, usl, adapostesc pe toti cei care au facut rau, ii apara si fac orice pentru ca RAUL sa triumfe!!!
Minciuna este omniprezenta nu numai pe micul ecran, in ziarele lor sau conversatiile lor curente, minciuna este un mod de viata a acestor indivizi!!!Ei traiesc intr-o lume in care se mint unii pe altii si pe ei insisi intr-un fel atit de penibil, incit....Scursura imbogatita nu are alta sansa de-a supravietui decit mintindu-se pe sine....un singur moment de luciditate, de adevar si i-as ucide ca si secerati!!! Dusmanul lor de moarte este ADEVARUL!!!
Frumosul, pentru acesti mafioti bolsevici, este reprezentat de opulenta si promiscuitate!
In lumea moderna, atit de pornita impotriva lui Dumnezeu, a aparut un nou concept: estetica uritului...adica drumul paralel cu frumosul...Si doua linii paralele se intilnesc DOAR la infinit.... atunci cind e prea tirziu... Estetica uritului este una dintre mariile ticalosii ale societatii moderne, alaturi de o alta: egalitarismul, distrugerea valorii prin egalizarea ei cu non-valoarea....la fel stau lucrurile si in cazul esteticii uritului....se distruge Frumosul (Duhul Sfint) inlocuindu-l cu uritul....pe care mintea perversa si pervertita il declara frumos!!!

Romania trebuie sa iasa din labirintul acesta, in care minciuna are pretentia de-a parea drept Adevar, Raului ca fiind un reflex al “bunatatii” sufletului, iar Frumosul sa fie pur si simplu inlocuit cu uritul, caruia ii se gaseste valente estetice!
Acest fenomen este prezent in toata lumea, dar in Romania forma diavolului atinge paroxismul!!!
De aceea spuneam ca, disparitia din viata publica si politica a RAULUI ce veni pe cisma sovietica si se transforma acu in social democrati si liberali, apare ca o necesitate obiectiva!!!
Ne tot intrebam de ce romanul nu poate sa se ridice in picioare si din pozitia bipeda sa inalte, nu din orgoliu, ci din inalta intelegere a valorii sensului acestei lumi!!!, fruntea indreptindu-si spinarea!
Iata cauza ingenunchierii noastre: existenta RAULUI ABSOLUT in tara!!! De ce raul absolut? Fiindca ei, usl, nu traiesc in respect si pe baza celor trei coordonate majore ale vietii, ci exact pe opusul lor: in loc de Bine, ei fac raul, in loc de Adevar, ei traiesc sub zodia minciunii permanente, iar in loc de Frumos, ei rivnesc uritul si grotescul, promiscuitatea si prostitutia!!!
Ceasca muri si odata cu moartea lui se revarsa, asa cum spuse un parinte, toata otrava unui sistem social criminal, comunismul!!!
Usl nu e altceva decit voma adunata in stomacul celor care i-au ucis pe Mircea Vulcanescu, Valeriu Gafencu, pe tinerii romani din Decembrie 1989, pe inocentii Mineriadelor, etc!!!