Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

sâmbătă, 7 aprilie 2012

ADEVARATA PIATA A UNIVERSITATII SI BORHOTUL USL

ADEVARATA PIATA A UNIVERSITATII SI BORHOTUL USL
Dragilor, diferenta dintre Piata universitatii din 1990 si mizeria ce ne e data s-o traim azi este atit de mare, ca si cind l-ai compara pe Socrate, cu felix agentul kgb: nu exista nicio comparatie, ar fi pur si simplu o blasfemie!!! De ce?
1. La Piata Universitatii cea REALA din 1990, poporul a avut un ideal, un crez, un vis! Visul unei Romanii Frumoase, civilizate si prospere, fara comunistii-bolsevici la putere: isi doreau REVOLUTIA LOR inapoi!!!
2. Nimeni, dar absolut NIMENI nu s-a aflat atunci in Piata cu gindul la vreun cistig material si n-au fost platiti ca sa vina! NICIUNUL!!!
3. La balconul Universitatii veneau in fiece zi, ca sa vorbeasca si sa se simta impreuna, OAMENII CEI MAI DE SEAMA AI TARII: fostii detinuti politici, scriitorii si actorii de cea mai buna calitate ai tarii, oamenii de cel mai fin si civilizat nivel cultural si educational!!!
4. Lumea cinta si gradul de amabilitate, de dragoste si prietenie intre necunoscuti a atins o culme pe care doar acum facebook-ul o realizeaza virtual, e drept. Daca intre noi se implementa o maimuta care sa instige, lumea se dadea la o parte din jurul lui, lasindu-l singur si marginalizat!!! Nimeni nu-l injura, nimeni nu-l batea, ci doar, elegant dar decis, il eliminam prin a-l singulariza!!!
5. Sentimentul REAL patriotic atingea cote minunate, incit oamenii se asezau in genunchi si plingeau, fara ca NIMENI SA LE-O CEARA!!!
6 Piata Universitatii a fost simbolul romanismului cinstit, patriot si COMPLET DEZINTRESAT FINANCIAR!!! Nimeni, o mai spun o data, nu a fost vreodata platit, manipulati, indoctrinat, fortat sau obligat sa vina in Piata Universitatii!!! Toti o faceau dintr-un crez, ideal care a fost calcat in picioare de catre ILICI SI MINERII LUI!!! A fost distrus atunci visul romanului, adevaratului roman, autenticului roman de catre un BOLSEVIC NENOROCIT SI ABJECT, UN CRIMINAL AGENT KGB: ION ILIESCU!!! Acelasi care acum, sta la butoanele usl si care, impreuna cu mafiotii lui bolsecivi vor sa DISTRUGA ROMANIA INCA O DATA!!!
Concluzie: NICIODATA cei care au fost in Piata Universitatii NU VOR IESI CA SA-L SUSTINA PE ILICI SI MARIONETELE LUI!!! Ca sa fie clar!!!