Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

miercuri, 28 martie 2012

IN AL 12-LEA CEAS

In Romania se petrece sau e pe cale sa se petreaca un femonen exceptional. N-am ascultat, ca n-am avut timp, nimic la tv, dar, eu n-am nevoie de tv ca sa inteleg cum sta treaba... Spuneam ca se petrece sau se va petrece un lucru minunat, pe care chiar imbecilizatii din Piata, in ianuarie, l-au sesizat, insa doar inconstient. Ei strigau: “Nu mai vrem oameni politici” sau cam asa ceva, cu alte cuvinte, acesti indivizi, imbecilizati si platiti, au strigat, fara sa-si dea seama, in mare parte, ca ei s-au saturat de moguli, de baroni si de toate otrepele care de 22 de ani jefuiesc tara si nu aduc nimic bun Romaniei inapoi!!! Si cum noi am ingrasat porcul intotdeauna in al 12-lea ceas, iata ca exact in al 12-lea ceas se intimpla si minunea!
Si cum s-ar putea scapa de toata aceasta zgura care roade? Reorganizarea teritoriala a tarii apare ca o necesitate obligatorie chiar si pentru aia din strada din ianuarie!!! Plecarea lui frunzaverde este mesajul acestei necesitati care, daca va avea loc, mizeria din Romania va inceta aproape brusc!!!
Daca stam sa judecam cinstit, disparitia baronilor si a mogulilor este rezultatul EXACT al actiunii acestora: mafiotii bolsevici, incerind sa dea “lovituri de gratie” Puterii, nu fac decit sa ne arate drumul cel corect: reorganizarea teritoriala si disparitia baronilor si a mogulilor, mai apoi!!! Este incredibil cum acesti snapani, dorind sa-si recapete beneficiile si puterea, nu fac decit sa si-o piarda!!! Faptul ca, incet, dar sigur, ei vor aduna din PDL pe toti coruptii si pe toti mafiotii locali va face ca lucrurile sa fie clare si sa nu mai avem nelamuriri cu privire la faptul ca n-am stii unde sunt coruptii si ticalosii Romaniei!!! Un lucru minunat pentru noi, fatal pentru ei! De ce? Fiindca pina si neispravitii din piata cereau asta, chiar daca multi n-au inteles!!!
Asa ca, daca vom crede in continuare ca DOAR cu baronii si mogulii se poate cistiga, vom face o mare greseala! Adevarul este ca doar fara ei alegerile pot fi cistigate in sensul ca si tara sa aiba ceva de cistigat!!!
Daca PDL va avea un Congres extraordinar sau nu, e mai putin important, daca insa, PDL-ul va reusi ca inainte de noiembrie sa inceapa Reorganizarea teritoriala, abia aceasta va fi o realizare!!! Ungurii??? La cit sunt de corupti flacaii lui Ianos, gura lor ar putea fi inchisa destul de repede!!! Opozitia? Opozitia lucreaza pentru noi si a lucrat tot timpul, desi habar n-are!!! Ei sunt atit de timpiti si de plini de ura incit nici macar nu conteaza!!! Ii spui vreunuia ca-i dai un os mare sa infulece sau ca-l aperi de puscarie si te vor urma precum jigodia infometata!!!
Da, PDL-ul ar trebui sa comunice oamenilor intentiile lor si oamenii vor intelege!!! Eu, la alegrile astea din iunie, as pune si un referendum: vreti reorganizare teritoriala??? Sa vedem...Mai intii insa, va trebui explicat de 100 de ori si prin toate felurile BENEFICIILE exceptionale ale unui asemenea demers!!! Disparitia lacustelor numite baroni, “greii”trebuie sa devina un deziderat si spre el trebuie actionat!!!