Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 24 februarie 2012

PATRIOTISM NU POPULISM

Am auzit opinia cum ca Romania nu ar avea nevoie de mai multe posturi de televiziuni, opinie cu care nu sunt de acord.
Mai intii ca Romania nu are atit de multe posturi TV, iar unele chiar nu sunt posturi TV reale, ci posturi de propaganda bolsevico-mafiota, cum este cazul Antenei 3, dar nu numai! In virtutea acestui adevar evident, hasnaua 3, cum o numesc eu, ar trebui desfiintata, fiindca, daca ar exista un post de propaganda nazista, spre exemplu, acel post ar fi desfiintat imediat si fara discutie!! Or, hasnaua 3 este un post de propaganda bolsevico-mafiota, cu nimic mai presus de un posibil post de propaganda nazista!!!
Problema Romaniei nu este ca are prea multe posturi TV, ci faptul ca acele posturi TV sunt intesate de “jurnalisti” de doi bani! Cauzul gidea, ciutacu, badea, grecu, firea, etc sunt de notorietate in acest sens si aceste personaje, in spatele carora stau la sfori capii mafiei bolsevice din Romania, sunt marea problema a Romaniei, iar CNA-ul ca si Justitia ar trebui sa reactioneze energic si definitiv in eliminarea acestor centre de difuzare, de intoxicare, nu numai a opiniei publice, dar a insasi puterii de discernamint si de orientare a romanului.
Romanul nostru este un individ bolnav, cei 65 de ani de comunism l-a distrus sufleteste si intelectual, iar capii mafiei bolsevice au TOT INTERESUL sa-l pastreze asa, ba chiar sa-l distruga inca mai temeinic!!! Un asemenea genocid, fiindca sa distrugi insasi capacitatea individului de-a intelege corect lucrurile este un genocid inca mai pervers si mai nociv decit daca ar pune mitraliera pe roman, cum au si facut-o, vezi ilici la Revolutie si Mineriade!
L-am ascultat pe Razvan Popescu vorbind despre amenzi si emisii intrerupte citeva minute si m-am ingrozit, fiindca, toate aceste legi ar fi utile in cazul in care am vorbi despre niste emisiuni care au facut greseli, au omis anumite aspecte, etc, dar hasnaua 3, 1, etc nu au facut greseli, ci ,aceste asa numite greseli, arata de fapt indeletnicirea lor curenta: minciuna si demagogia, manipularea si dezinformarea nu sunt greseli, ci practici, strategii bolsevico- mafiote binecunoscute de catre orice om inzestrat cu minima inteligenta!!! A lasa aceste posturi de propaganda sa-si continuie activitatea, este la fel de periculos pentru societatea romaneasca si la fel de criminal ca si cind acesta ar fi impuscata in cap!!! Si asta fara exagerare sau partinire!!!
De 10 ani incoace, televiziuniile din Romania se afla intr-un proces galopant de degradare, iar cauzele sunt multiple, insa principalul motiv ar fi prezenta in spatiul public a unor “jurnalisti” de foarte proasta calitate: bilbiiti, peltici, ririiti, inculti, toti parveniti, multi si multe adunati si adunate de prin bordeluri, cluburi noapte, etc, altii ajunsi prin pile: mame, tati, neamuri, majoritatea fiind capabili sa-si vinda sufletul pentru a deveni “faimosi” si fiind platiti cu mult peste valoarea lor!!!
Cei care-i platesc au interes ca acesti pseudojurnalisti sa fie cit mai periferici, fiind mult mai usor de manevrat din cauza lipsei de caracter si, pe de alta parte, stiut fiind faptul ca, promiscuitatea este mult mai atractiva pentru omul simplu decit valoarea, acesti “jurnalisti” mimind doar valoarea, transmit promiscuitatea, proasta crestere si incultura populatiei privitoare, iar prin aceasta, populatia astfel indobitocita poate fi manipulata dupa placul celor care au interes a-i pacali!
Asadar, daca in Romania vor aparea si alte posturi tv, nu poate fi decit un lucru pozitiv, in masura in care aceste posturi vor avea jurnalisti profesionisti, inteligenti si patrioti! Da, patrioti, fiindca ACUM, mai mult decit in trecut, patriotismul trebuie sa redevina o cerinta obligatorie!!! Patriotism si nu populism, a-ti iubi publicul, nu a-l minti pentru a fi mai usor de manipulat, iar prin aceasta, sleata hotilor si ticalosilor tarii, adica gasca mafioto-bolsevica sa aiba avantajele pe care le doresc si le viseaza!!!