Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

miercuri, 8 februarie 2012

Sfirsitul politrucului

Un lucru exceptional pe care Base l-a realizat prin numirea lui MRU a fost ridicarea nivelului discursului politic la nivel occidental si, prin aceasta, aruncind in derizoriul absolut discursul bolsevicilor mafioti aflati la nivel de revista tabloida.
A fost ca si cind, cu o mina nevazuta, masca imposturii si a mediocritatii a fost smulsa de pe fetele "politicienilor" opozitiei, dezvaluind nivelului periferic al modului de-a intelege politica si dezbaterea ei!
Tonta a simtit imediat asta si l-a pus la colt pe negoita, un proxenet stupid si provincial, pe vanghelie, un tiganus semialfabetizat, impingind-o in fata pe stalinista profesoara de chimie....O miscare nu lipsita de inteligenta, daca n-ar fi ridicola: bolsevica nereusind in veci sa se ridice mai sus de glezna lui MRU!!!
Cretin a fost insa cel mai categoric izbit si demascat evident ca un client al revistelor de scandal si nimic mai mult: zero ca politician, zero ca valoare umana si intelectuala, cretin se simte acum profesorasul de doi bani din Tulcea, in fata profesorului universitar, cu masterat la Oxford!
La drept vorbind, nici macar un singur mafiot bolsevic nu ajunge nici pina la genunchiul lui M. R. Ungureanu si asta a devenit atit de evident incit doare, doare al dracului!!!
Cu Razvan Ungureanu, epoca politrucului ia sfirsit, iar impostorul care urla, demagogul care minte, mediocrul care doar se pretinde incep sa fie respinsi din viata poltica si publica a Romaniei!
Locul lor fiind de fapt in revistele de doua parale si nu in politica unui stat NATO si UE!!! Multora stindu-le inca si mai bine in puscaria de drept comun!!!