Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

marți, 7 februarie 2012

Schizofrenia de tip bolsevic

Dragilor, in general, actorii, chiar si cei mai necunoscuti si neinsemnati, mint rau, contrar opiniei cum ca daca esti actor trebuie sa te pricepi la a minti! Ei mint rau, dar si cind mint ii crezi aproape neconditionat!!! Ei mint rau, fiindca, pentru un actor, este absolut necesar ca CREADA cu adevarat in minciuna respectiva si, fiind fiinte senzitive si imaginative, ajung sa creada in minciuna spusa, si de aceea ei se feresc de-a mintii, fiindca, mintind, si-ar pierde mintile la propriu.

Jurnalistii de mina 10 si politrucii insa mint ca si cind ar respira, adica natural! Ei fiind oamenii momentului, adica mai toti efemeride, capacitatea lor de-a se privi in interior, lucru pe care actorul il face organic (fiindca el doar cunoscindu-se pe sine, poate crea personaje fictive, le poate imbraca in haina trupului lui), la jurnalisti, analisti politici si politruci, minciuna este SINGURA lor sansa de-a fi zariti!

L-am urmarit o vreme pe un nene numit Bulai, cica profesor de sociologie, daca nu ma insel, si-l voi da pe el drept exemplu pentru toata gasca “figurilor” de ceara ce se perinde pe la TV.
Omul daca nu e schizofrenic, atunci e platit! Logica lui e exact pe invers de cum arata realitatea situatiei discutate si interpretarea unui eveniment este facuta exact pe dos: “

“PDL este cel mai mare perdant al acestei mutări, pentru că nu va mai avea premier. Noul prim-ministru nu va mai trece pe la partid, iar pentru mulţi din PDL accesul la premier va fi îngreunat", spune Bulai, citat de Adevărul. Ca sa spui o asemenea enormitate ori esti complet lipsit de simtul realitatii si al evidentei, ori esti platit! PDL NU este un partid perdant chiar daca ar fi ramas Boc, cu M.R.Ungureanu, PDL are sanse reale de-a cistiga alegerile din vara-toamna si cu procent mare! Cine a spus ca Primul ministru TREBUIE sa treaca pe la partid? Asta doar o minte ori profund bolnava, ori un bolsevic notoriu ar putea debita. O debiteaza acest bulai cu aerul ca a cucerit Olimpul!!!

Sigur ca in momentul in care vulpea nu ajunge la struguri, spune ca-s acrii si “strategia” bolsevica spune: distruge valoarea ca doar in absenta ei noi putem functiona, dar sa ne jignesti tuturor inteligenta cu ineptii de genul acesta, asta e o manevra bolsevica, individul asta nefiind diferit de grecu, ciutacu sau m.badea.

Apropo de pigmeii amintiti: astia care mint TOT TIMPUL ,si nu isi rezerva o clipa de adevar, isi vor pierde foarte curind mintile, in ciuda faptului ca nu sunt actori si deci nu se privesc pe sine din perspectiva interiorului lor, daca nu si le-au pierdut deja (vezi cazul cretin antonescu, care la modul cel mai serios este psihopat cu tente schizofrenice, iar cei in domeniu pot imi da dreptate).