Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

joi, 2 februarie 2012

"Sub semnul intrebarii"

Problema societatii romanesti consta in mentalitatea bolsevica. Peste aceasta mentalitate, ilici a adaugat o alta: mentalitatea mafiota. Ea a aparut de indata ce rusofilul a dat, cum se spune, verde la furat! Sigur ca, daca s-a creat aceasta posibilitate de-a fura si de-a nu fi bagat in puscarie, adica de-a fura cu lege-n mina, s-a apucat romanul cu harnicie pe furat. Asadar, mentalitatea bolsevica care urla tare si pe nas in roman: “Statul ce-mi da?”, “Statul e obligat sa-mi dea!”, amestecata cu mentalitatea mafiota: “Si noi ce mai furam?”, “Hai sa furam!” a dat la iveala o creatura, n-as zice “omul nou”, ci omul rudimentar si ticalos, categoric nepatriot si nerusinat! Aceasta este in acest moment imaginea romanului ticalosit. Impotriva acestei mentalitati se duce de fapt lupta din societatea romanesca: mafiotii si mafiotii bolsevici se opun OMULUI EDUCAT SI ONEST! Omul cinstit este cel mai aprig dusman al bolsevicului mafiot, iar invecinarea cu el ii stirneste ura , ei fiind complet incompatibili!!!
Materialismul dialectic, filosofia mincinoasa a marxismului, considera ca, dezvoltatea societatii ia nastere ca urmare a luptei contrariilor! Acu, noi stim ca marxismul este fundamnetal gresit si impotriva naturii umane insasi; din lupta contrariilor nascundu-se lupta de clasa,si nu dezvoltarea, cu rezultatul ei: crima!
Si acum, dupa aceasta introducere, sa va spun de ce emisiunea lui Robert Turcescu: “Sub semnul intrebarii” este profund nociva, chiar mai nociva ca emisiunile-borhot ce apar la posturile tv mafioto-bolsevice!
Aducerea in fata telespectatorului a unor indivizi apartinind diferitelor partide si orientari politice, pe principiul “luptei contrariilor”, nu poate avea ca rezultat dezvoltarea, ci confuzia, incertitudinea, nebuloasa la nivelul publicului larg..
Optiunea oamenilor este intotdeauna in strinsa legatura cu natura insasi a individului: imi place de x, fiindca imi transmite “mesaje”despre mine insami si nu-mi place de y, fiindca nu seamana cu mine, nu ma regasesc in mesajul, atitudinea, modul de-a gindi al lui y. Tot asa si cu aducerea la gramada a contrariilor! Pe fondul mentalitatii bolsevico-mafiote prezenta in societatea romaneasca, bolsevicul si bolsevicul mafiot adus in studiou va placea mai mult decit educatul onest si va avea cistig de cauza la modul categoric. Asadar, in loc sa incerce, Turcescu, de-a marginaliza aceasta uriasa problema a societatii romanesti: mentalitatea bolsevica si mafiota, el o acrediteaza, o promoveaza! Lucru de-o gravitate absoluta!!!
Scopul unui om educat si onest este acela sau ar trebui sa fie acela de-a elimina, incet dar sigur, aceasta mentalitate extrem de paguboasa pentru Romania si viitorul ei, si nu incurajarea acestei mentalitati!! Si cum s-ar putea realiza aceasta micsorare ( care va urma sa duca la eliminarea acestui cancer al Romaniei)?Prin eliminarea din viata publica acelora care, pentru opinia publica, reprezinta reprezentatii bolsevismului si al mafiotismului din tara. N-am spus eliminarea fizica, ci doar ca prezenta publica. Singur ca acest lucru nu-l poti cere intregii societati, dar, tu, pe tarlaua ta, TREBUIE sa promovezi doar oamenii de valoare autentica si sa ignori pe ticalosi!!!
Boda, chiriac, mungiu, rosca-stanescu, negoita, c.t p., etc sunt indivizi care nu au de ce sa mai apara in spatiul public, ei fiind total lipsiti de caracter si exponentii raului din tara! Da, fiindca toti acestia si inca multi altii, sunt reprezentantii bolsevismului (ascuns in spatele unui discurs nu tocmai imbecil sau, dimpotriva, de un tembelism exemplar), al mafiotismului (indaratul discursului persers), etc!
Or, prezenta acestora in emisiuni televizate nu face decit sa justifice, sa promoveze si sa dea valoare mentalitatii bolsevice si mafiote!!! Iata de ce emisiunea “Sub semnul intrebarii” este profund si fundamental nociva!!!
Ea nu jigneste inteligenta, precum emisiunea lui m. badea, care-ti da sa ingurgitezi ceea ce vomita el, este mai de calitate, dar, ca un paradox, exact calitatea ei se intoarce impotriva romanului, impotriva omului educat si onest, care este obligat sa asiste cum mentalitatea ticaloasa si omul ticalosit in loc sa fie pus in derizoriu, spre binele tarii, este promovat si prin promovarea lui, mentalitatea bolsevico-mafiota incurajata si acreditata, cum spuneam!!!