Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

miercuri, 12 ianuarie 2011

Stupid people – brilliant people

Am tot citit o serie de articole scrise de tot felul de jurnalisti, toti mirati si dezamagiti foarte de alianta PNL cu PC. In paranteza fiind spus, de ce s-o numi partidul lui voiculescu conservator e interesant de aflat...Oare conserva el “principiile”, ideologia si actiunea securistilor? Ba bine ca nu! Carevasazica, rezerva “feudala” a securistilor...

Dar sa ne intoarcem la “oile” noastre. Pe mine aceasta alianta nu ma mira deloc, ma surprinde insa darea aramei pe fata!...

Toti sau aproape toti jurnalistii sunt nedumeriti ca adica de ce, cum e posibil ca un partid intr-atita de liberal sa se uneasca in cuget si nesimtiri cu flacaii conservatori?

“Liberalii” astia de azi NU MAI SUNT DEMULT urmasii lui Bratianu! Si ma intreb daca au fost vreodata... Ideologic vorbind, este intr-adevar de mirare fapta lor, insa doar ideologic!
E el, patriciu, un liberal? Fireste ca nu! E el, antonescu, un monarhist? Hai sa fim seriosi! Cam toti “liberalii” sunt doar in teorie liberali ca in fapte fura si ei tot ca securistul-mafiot!
Pai, si atunci, despre care liberali vorbim?

Cica noi votam partidul, nu oamenii, adica doctrina liberala, nu... Asadar, partidul e o entitate de sine statatoare care n-ar avea legatura cu oamenii ce o compun?!!!
Oare n-om fi inteles pina acum ca flacaii una spun si alta au ei in sufletul lor? Oare nu-i limpede ca flacaii nostri mint TOT TIMPUL? Cred ca ar trebui sa fie clar acest lucru, dupa 21 de ani de minciuna si furt absolut constant si periodic!!!

Nu va trece mult si partidul lui ilici (ca nea nelu e la butoane acolo, ailalti stau precum maimutele in fata si doar atit!) se va alia cu aceasta atit de “centru-drepta” alianta! Sau isi vor da mina dupa alegeri! Vor forma partidul unic doar cu scopul de-a “scapa tara de comunistii si vampirii' de tipul Basescu si “gasca lui de securisti!”!!!...
LUPUL STRIGA, TARE SI PE NAS, LUPUL! Limpede!

Insa altceva as fi vrut sa va spun. Ziceam ca pe mine nu ma surprinde alianta asta, dar chiar deloc, pe mine ma mira insa darea in vileag a chestiei, ca sa zic asa!
Asta inseamna ca flacaii nostri ne cred intr-adevar ingrozitor de prosti! Ori disperarea si pofta de inavutire prin jaf categoric asupra Romaniei a depasit punctul suportabilului, la care se adauga spaima de puscaria de drept comun ce sta precum sabia lui Damocles exact deasupra scafirliilor lor!

Prin urmare, neispravitii astia cred cu tarie ca daca presedintele Basescu a fost reales e DOAR pentru ca ei, flacaii, nu au fost suficient de uniti, ca n-au stiut sa se organizeze destul de bine ca sa mai pacaleasca o data pe “stupid people”. Cauzele externe, de organizare si solidaritate le-au fost potrivnice!... Nu, mai flacai! Va inselati amarnic! Voi ati avut televiziuni, ziare, jurnalisti platiti, masa de manevra, ati avut TOT si ati pierdut nu din cauza neorganizarii!

Romanii, “stupid people”, nu mai sunt chiat atit de stupid si finally, au inceput sa cam inteleaga de ce vreti voi sa apucati din nou ciolanul?! Nu postul de presedinte il rivniti voi (pe asta il viseaza zi si noapte doar ilici!), ci un presedinte care sa va lase pe voi sa furati tara nestingheriti! Nu postul de prim-ministru e important pentru voi, pramatii securiste-mafiote-bolsevic-comuniste, ci o papusa de paie care sa va si faciliteze, la o adica, vreo “afacere”!

Masei de manevra i-ar fi picat si ei un rahat din “afacerea” voastra si cum voi sunteti organizati pe sisteme si subsisteme (dezvoltate de catre comunisti si mai apoi de ilici la proportii de tara), toata lumea voastra ar fi fost multumita: voi supermiliardari, tara saracita la nivel de lumea a treia si chiar mai jos, poporul, care n-ar fi intrat in subsistemele voastre, indobitocit pina la dementa, si iata ce frumos ar straluce viitorul vostru!

Romania? Cine-i asta? Noi avem vile peste tot in lume, conturi de milioane de euro, ce ne pasa noua de...aia...cum o cheama? A, da, Romania!
DESPRE ASTA-I VORBA!

Iata insa ca, poporul asta pe care ati incercat, prin toate mijloacele, sa-l indobitociti, surprise(!), in loc sa va aleaga, v-a dat cu piciorul ca unui gunoi, ceea ce si sunteti!
Elegant, fara scandal, fara manifestari de strada!

Acu, unindu-va, nu ati dovedit decit ca cei care l-au votat pe Basescu au avut, au si tot mereu vor avea dreptate!!!
E, care e stupid acu?


PS Popor roman, vedeti ce faceti ca, de vor iesi din nou flacaii, de data asta va vor vinde ca pe vite cui s-o nimeri! Cu flacaii in frunte veti fi precum Kunta Kinte, vindut albilor de catre negrii lui!....