Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

miercuri, 5 ianuarie 2011

Jurnalistul roman si caracatita

Ma intreb iar si iar: jurnalistii nostri sunt corupti, ticalosi sau pur si simplu sunt doar niste neispraviti?
Citesc de una zi articolul: "Esecul anticomunistilor" sau cam asa ceva si ramin stupefiata: 61% dintre romani sunt simpatizanti ai comunismului....Si ce-i cu asta? Articolul "vorbeste" lung si prelung despre esecul anticomunistilor de profesie....

Domnilor jurnalisti...de profesie, problema Romaniei nu este aceasta! Dupa 89 si pina in prezent, in Romania nu a fost comunism in sensul clasic al conceptului. Dupa 89, ilici a creat cel mai ticalos, cel mai perfid si pervers sistem, pe care doar mintea unui comunist de profesie l-ar fi putut crea. Acest sistem este mafioto-securist si are doar tangential legatura cu mult indragitul comunism! Caracatita asta mafioto-securisto-bolsevica este ADEVARATA PROBLEMA A ROMANIEI si nu esecul anticomunistilor!!!

Intrebarea care se impune nu e citi romani simpatizeaza comunismul, ci CITI ROMANI SIMPATIZEAZA CU SISTEMUL MAFIOTO-SECURIST!!!???
Problema Romaniei nu o reprezenta anticomunisti si nerealizarile lor ci, MAFIOTII DE PROFESIE SI PUTEREA LOR!!!

Domnilor jurnalisti, daca cineva ar vrea sa ucida pe un altul nu-l impusca in picior sau mina, ci il ocheste drept in cap sau, si mai bine, apeleaza la metoda armatei si politiei americane numita mozambic: doua gloante in piept si unul in cap si o tii tot asa pina targetul cade...definitiv!

Si iata ca astfel, rasare o alta intrebare: citi dintre jurnalistii nostri VOR INTR-ADEVAR sa ucida caracatita securisto-mafiota din Romania si citi se prefac doar???

Nu cred ca trebuie sa fii un geniu nici al analizei, nici al politicii si nici al jurnalismului, ca sa zic asa, ca sa intelegi pe deplin ADEVARATA PROBLEMA A ROMANIEI! Trebuie doar sa ai un pic de caracter si multa dragoste de propria-ti tara. Atit!

Si acum, haideti sa "dezbatem" frumos cum sta treaba cu mafiotii-securisti din Romania: cine a creat acest sistem netrebnic, aceasta caracatita abjecta? ilici, fara indoiala! Cine o sustine financiar si "logistic"? vintu, voiculescu si or mai fi si altii, dar noi ne vom opri asupra astor doi ca ei sunt detinatori de posturi TV prin care nu numai ca manipuleaza poporul muncitor foarte, dar corup si pe dragii si mult stimabilii nostri intelectuali, jurnalisti...de profesie!

CAREVASAZICA, AM GASIT CAPUL CARACATITEI (ILICI) SI IMINA SPURCACIUNII (VINTU SI VOICULESCU)!!!!!!

Cind Basescu a zis cu mindrie indreptatita: "i-am ciuruit", in realitate presedintele a gaurit doar niste tentacule si niscai ventuze ce salasuiesc pe ele. Sigur, tentaculele si ventuzele caracatitei noastre: dureros, dar nu mortal!

Cine sunt ventuzele: ponta, antonescu, geoana si alti sugaci de teapa lor.
Domnilor jurnalisti de profesie, a bate apa in piua despre niste nenorocite de tentacule si niste amarite de ventuze si a trece peste capul si inima caracatitei este doar o pierdere de timp, de timp pretios!Tentaculele si ventuzele sunt interesante la nivel de zoologie, dar situatia Romaniei e mult prea dramatica pentru ca sa ne pierdem vremea cu zoologia si prostitutia...DOAR lovind constant si cu tenacitate in capul si inima caracatitei veti indrepta Romania pe un alt drum! Fara cap si inima, caracatita se va mai zbate ea o tira, dupa care isi va da duhul! Si e putin probabil ca poporul roman sa mai nasca un alt Scaraosky precum ilici, curind!

Nastase, zis si fatalaul cu ale lui case si matusa, si alti nemernici oricit de "dictatoriali" or fi fost nu se vor ridica la nivelul abjectiei absolute, al criminalitatii desavirsite de tip ilici, prea repede!...Astia toti sunt la nivel de tentacule, si atita tot!

A, sigur, ca si ei vor trebui asezati la locul lor racoros, dar ACUM adevarata, stringenta, reala problema a Romaniei nu sunt ei!
Jurnalistilor, daca sunteti intr-adevar jurnalisti, incepeti actiunea: Foc concentrat, in punctele vulnerabile si mortale ale caracatitei si nu mai induceti (seduceti)in eroare pe bietul roman aflat precum orbul in padure...

Daca nu aveti curajul si forta morala de-a ataca ADEVARATA PROBLEMA A ROMANIE si sa faceti zob capul caracatitei, apucati-va sa scrieti articole sportive, ca acolo sunteti la adapost si mai si ciupiti ceva arginti frecind tiparul...