Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 14 ianuarie 2011

Haideti sa nu ardem etapele

Stiu, dorinta oricarui om de buna credinta este ca Romania sa devina o tara civilizata, in sfirsit! Cu totii gindim ca un lider ar fi exact ceea ce ne lipseste. Si-i adevarat!
“Un conducator nu se alege, un conducator se impune!”
Se impune in fata cui?

Alegerile noastre sunt reflectia caracterului nostru (Patapievici), iar alegerea corecta e nu numai o chestiune de caracter, dar si de educatie!

De ce s-a ales cum s-a ales dupa Revolutie?
Raspunsul e limpede. Importanta e cauza care a determinat alegerea lui ilici cu 86%: pierderea serviciului!!! Aceasta cred ca a fost principala cauza a succesului lui ilici.
“Tot ce e de Stat sta!” Sigur, frica de schimbare, spaima de nou, de competitie, de concurenta. Populatia Romaniei nu a dorit capitalism: “exploatarea omului de catre om”. Ei ii placea ideea: noi ne prefacem ca muncim, ei se prefac a ne plati. Putin, dar sigur!

Indoctrinarea comunista cu sloganele ei intrase in mintea omului ca o a doua natura si-a pervertit-o! Nu spun lucruri noi, toata lumea stie asta.
Regimul lui ilici s-a bazat pe pastrarea sectorului de Stat aproape intact...

Va rog sa va amintiti de strigaturile celor care au votat pe ilici: “Noi muncim, noi nu gindim!”, “Te votam tot neamul ca sa moara de necaz Ratiu si Cimpeanu!”
Vedem limpede problemele: dorinta de-a avea un serviciu sigur, nepasarea in a gindi; prezenta “neamului” cu scopul de-a lovi in “exploatatorii capitalisti” si, nu in ultimul rind, ura fatisa! Exact in aceeasi situatie, cu mici exceptii, suntem si azi!

In regimul lui ilici, aceasta mentalitate de “ne-am nascut timpiti, dar nu ne doare chiar deloc” s-a agravat si s-a transformat: din dorinta de-a munci, in dorinta de-a fura, de-a parveni si, desi nu putem gindi, ca ne lipseste exercitiul, vrem sa fim NOI capitalistii cei bogati!

Carevasazica, o mentalitate anapoda, gresita de la inceput, pina-n prezent!

Rolul nostru si nu numai al nostru, dar noi vorbim despre noi, ar consta in a indrepta acest cosmar care distruge efectiv Romania.

Populatia aceasta se afla in punctul cel mai de jos posibil, mai jos e probabil lumea a treia...
Daca noi acum dorim aparitia unui lider, unui adevarat lider, nu vom face decit sa ardem niste etape absolut necesare si arzindu-le, sa nu ajungem nicaieri...
Da, va trebui sa ajungem pe Himalaia, dar nu putem sa urcam nici un prapadit de deal...

Mai in gluma, mai in serios, noroc ca nu se imbogatira din furt chiar toti cei 86%...ca atunci, intr-adevar, n-am mai fi putut face nimic!...

Asadar, noi va trebui sa educam aceasta populatie si educind-o sa-i formam un alt fel de-a vedea viata si situatiile vietii. Abia atunci va aparea acel lider pe care ea, populatia, sa fie capabila a-l urma! Pina atunci, acesata lume va urma pe cei ca ilici, singurii vizibili si cognoscibili in spatiul orizontului ei!