Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

luni, 5 iulie 2010

S-au nascut in genunchi si nu pot trai altfel

In Romania se intimpla un fenomen rarisim in lume, cu exceptia poate a Rusiei: nu se mai poate trai fara coruptie, fara furtisag, fara pile.
Sunt absolut sigura ca aceasta este cauza pentru care populatia din Romania nu vrea nimic altceva decit „democratia originala” sau cum s-o numi mizeria creata de iliescu si de care au profitat atitia.

Toti cei care au „reusit” sa aiba ceva, au facut-o furind, inselind, dind mita. Practic, ei nu pot avea nimic, practic, ei sunt niste nimenea daca se elimina clientela, mita, inselaciunea, pilele! Si este evident ca toti cei care s-au „procopsit” sunt exact aceia care n-ar fi meritat, bazindu-se pe propria lor valoare si competenta!

Acestei populatii nu-i este groaza ca Romania este o tara distrusa, atita timp cit ea poate sa-si continue minariile, fara a fi descoperita sau pusa la stilpul infamiei. Ei nu-i pasa de securistii, de milionarii care au terminat Romania, ci se tem ca daca vor cadea acestia, se va ajunge si la ei, intr-un fel sau altul si atunci „vila”, „magazinul”, ticalosia lor va fi demascata, de asemenea!

Aceasta populatie simte ca, fara acest sistem de mita, coruptie si furtisag, poate pierde tot ce „are”, tot ceea ce ea stie ca, in fapt, nici nu merita!

Intr-o societate normala aceasta populatie s-ar intoarce la situatia ei de dinainte de ilici: aceea de bieti natingi, semialfabetizati.
De aceea, ei nu vor competitie si verticalitate, inteligenta (nu smecherie) si moralitate, fiindca aceste adevarate valori se opun natural metodelor si caracterului lor.

Aceasta populatie ticaloasa, ce se scalda intr-o mare de promiscuitati se aseamana cu niste cersetori: daca, prin absurd, ai baga in casa un asemenea individ, l-ai spala, l-ai educa un pic si i-ai da sa manince, mai devreme sau mai tirziu, ori iti va da in cap, ori se va intoarce din nou in strada. La drept vorbind, pe acest exemplar, oferindu-i un trai decent, il omori, pentru ca ii distrugi insasi propriul lui fel de-a exista, singurul pe care-l cunoaste si care ii se potriveste manusa.

Daca miine Romania ar deveni o tara normala, toata aceasta populatie s-ar afla exact la nivelul cersetorului: paria societatii, scursura ei.
Nemaiputind fura, mitui, insela (adica, cersi), ea si-ar pierde „busola”si s-ar intoarce de unde a plecat, din pricina neputintei de-a face fata unei alt fel de existenta.

Acesta-i adevaratul motiv pentru care populatia Romaniei nu vrea nimic altceva decit pe baietii, pe flacaii lui ilici, care le favorizeaza si sustine nemernicia.

Acest om, produs al comunismului, ar vrea, ar dori o tara civilizata, dar structura lui mentala si sufleteasca intra in contradictie cu orice forma de civilizatie. Acest mutant nu poate exista si sa fie „cineva” decit intr-o societate corupta, mediocra, ordinara, exact ca si fiinta lui!

PS. De aceea, aci in America, multi dintre romani sunt niste neica-nimenea: instinctiv, ei isi continua si aci metodele lor, iar aci nu le prea merge...
Sunt si romani de valoare, acei romani care fac parte din poporul roman, fara indoiala, dar nu la ei m-am referit eu in acest articol!