Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 8 ianuarie 2010

Globalizare, numele tau e neant

Globalizarea asta suna a razboi! Sa ma explic.
De la Revolutia Franceza incoace, fascinatia socialismului nu se mai termina, transformindu-se, dupa cel de-al doilea razboi mondial, in forma lui cea mai ticaloasa: comunismul!
Ce a facut comunismul stim: a schimbat ierarhia data de Dumnezeu: imbecilul-criminal – in top; omul de valoare – jos, adica mort. Ca si viu, el tot mort parea.
Globalizarea i-a nivelat pe toti.
Daca ne imaginam o linie, o dreapta, la centrul ei,zero; capetele liniei, plus si minus. Omul globalizat se afla la centru, adica la zero. El sta confortabil acolo in deplina lui inconstienta. La minus il vom situa, firesc, pe comunist, iar la dreapta, pe “extremist”.
Comunistul, in acest moment, are doar doua smenuri mari si late in cap: sa fure, dar sa nu intre la puscarie! Povestea cu globalizarea il lasa rece, atita timp cit el poate fura “legal”.
“Extremistii”, oamenii cu plus, incearca sa supravietuiasca in conditii de zero, desi el e cu plus!...
Comunistul si globalizatul sunt obsedati de prezentul lor perpetuu, iar omul de la dreapta e torturat de aberatia in care s-a transformat lumea asta, fara Dumnezeu si fara minte.
Acum, el fiind un tip cu plus, el nu poate sa nu reactioneze, dar indata ce incearca a spune adevarul, puhoiul de globalizati si sleata de nemernici de la minus sar pe el strigindu-i: “extremistul!”, “rasistule!”. Si atunci, persoana cu plus se retrage, desi nu-i sta in fire!...
Cit ar mai putea el rabda sa vada ca lumea pe care el a construit-o, cu bune si rele, se uniformizeaza devenind o masa gri, penibila, stupida si inactiva, fara trecut, fara viitor, ci doar un etern prezent care duce, vorba lui Dan Puric, la pierderea identitatii?
Omul asta cu plus e, in momentul de fata, minoritar, dar ce importa: “cu un stadion de trogloditi, nu-l faci pe Shakespeare!”El este adevaratul urmas al marilor creatori, inventatori, artisti, regi si regine, demni si intransigenti: Elisabeth the first a Angliei (ca tot au unii probleme cu monarhia!). El e cel ce a luptat in razboaie, a creat state, tari, i-a invatat pe pagini crestinismul, crestinindu-i, a murit pentru tara lui si credinta in Dumnezeu! El e adevaratul OM al acestei planete, in opinia mea!
Mai marii globalizatilor scriu hirti, iar, sub nasul lor, lumea devine tot mai necrestina, dar mindra foarte ca e atita de deschisa “noului”. Nou, care de 2000 de ani ramase cam pe loc, fiindca daca-i vezi in lumea lor (din Asia Mica), in afara unor orase modernizate, de un lux exorbitant, impresia e ca te afli inainte ca Isus Cristos sa fii venit in lume. Ca de fapt despre asta e vorba: capii si gasca lor (criminali in serie) vor a-i tine in acest tembelism ca sa-i poata manevra. Partea intresanta e ca, “noul” asta a ajuns sa manevreze bine de tot si Europa! Iar Europa, hipnotizata de globalizare, suride binevoitoare, gata de-as renega si desfiinta credinta, religia, fiinta, viata! Si pentru ce? Interesul economic! Ca doar nu-si imagineaza cineva ca aia de la Bruxelles se topesc dupa bintuitii astia prin toata lumea.
Groaznic e ca aceasta globalizare are o fata atita de umana ca devine complet inumama (exact ca si socialismul care a degenerat in comunism).
Omul “reactionar”, adica cel ce reactioneaza, va mai inghiti, cit va mai inghiti, galusca asta facuta din fecale de camila, apoi va iesi cu arma!
Eu parca simt miros de praf de pusca ori daca nu, o duhoare de balega si de borala de cocoasa de numa', numa'!
Daca voi scrie cuvintul “arab”, voi fii nedreapta, unfair, dar daca mina mea va bate slova “musulman”, aria de reactie a “reactionarului” se va largi foarte si apai, dragilor, sa ne fereasca Dumnezeu!
Si de fapt, despre asta-i vorba!
(Vi-l imaginati pe Obama cam in ce situatie se afla(?): tata musulman, mama (bunica), clar, globalizata, iar el presupusul presedinte al SUA. Auch!)

PS. Exista exemplul exemplelor:Dobrogea! 16 etnii intr-un singur loc! De sute de ani, si nimeni n-a auzit ca s-ar uri intre ele! Ele traiesc frumos acolo fara doctrine, fanatism, atentate, fara ca mamele unor sa puna bombe in jurul propriilor lor copii, azvirlindu-i in multime. Fiindca biblia lor, Coranul, e o carte de pace, criminalii o intrepreteaza dupa interesul lor, transformind-o in unealta contra crestinismului, contra orisicui.

Daca in Dobrogea lucrurile stau asa, e pentru ca Dobrogea s-a aflat in Romania Frumoasa. Sa luam aminte! Si de ce era Romania atit de frumoasa? Era adevarat crestina! Si credinta dragostei s-a revarsat tainic, Doamne, cit mi-e de drag Dan Puric(!), peste toata tara!
In Europa ce era sa se verse? Renasterea? Revolutia Franceza?
Renastera, sigur, exceptionala, dar necrestina, adica neintoarsa cu fata catre Dumnezeu, ci catre om. Revolutia Franceza, mai bine sa uitam, desi de acolo se trag ele toate, cu a ei lozinca: Libertate(oh!)- Egalitate(vai!)- Fraternitate(zau?) sau Moarte! Da, mai ales moarte!