Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 10 septembrie 2010

Rasboiul celor doua rozete si Romania

Urmaresc si eu, ca tot poporul, zbaterile ce au patruns in sufletul Romaniei: vintu, un derbedeu nenorocit, genial de diabolic, plin de ura si de razbunare, e bagat, pentru o luna, in arest. Nimic iesit din comun si aproape normal ca un pungas sa fie arestat dar…dar in Romania nimic nu e ce pare a fi, iar normalitatea e mai straina in tara decit chineza.

“ Daca Basescu pierde o batalie, il vad in locul meu” S.O. Vintu
Pentru un om aflat intr-o tara normala, aceasta afirmatie e de-o inconstienta naucitoare si de o impertinenta desavirsita. Nu si in Romania! Un “om de afaceri” si inca ce afaceri(!) isi permite sa-l ameninte pe seful tarii si nimanui nu i se pare nici straniu, nici periculos, ci mai degraba, amuzant!…Si acum va ofer un articol aparut in Romania Libera: “Vintu vs Basescu”

Arestarea în sine este un eveniment spectaculos pentru semnificaţiile pe care le poartă. Toată lumea ştie ce au fost Gelsor, FNI şi FNA, dar, cumva, nimeni nu o spune. Nu, nu au fost fonduri de investiţii sau cine ştie ce societăţi financiare sofisticate. Au fost scheme piramidale, adică escrocherii organizate de S.O. Vîntu împreună cu o armată redutabilă de foşti ofiţeri de Securitate, cu oameni din Poliţie şi serviciile secrete. Această escrocherie instituţionalizată a fost tolerată şi protejată de autorităţile statului, iar oamenii care au participat la ea făceau parte din reţeaua politico-economico-securistă care a pus stăpânire pe România după '90. Este vorba de oameni influenţi care îşi garantează unii altora imunitatea faţă de Justiţie şi accesul la resurse. Din acest punct de vedere, numele lui S.O. Vîntu este sinonim cu Puterea reală din această ţară în mai mare măsură decât au fost Iliescu, Năstase, Băsescu vreodată. S.O. Vîntu nu este un reprezentant al Sistemului, el este Sistemul. Din această poziţie Vîntu a putut exercita un control eficient .- Cristian Campeanu

Prin urmare, aci avem de-a face cu o lupta de tipul: care pe care! “Sistemul” contra Basescu! Si de ce Sistemul, care-i in fapt caracatita, mafia noastra “romaneasca” e impotriva lui Basescu? Pentru ca Basescu, desi a facut si face parte din Sistem, a zis la un moment dat: “Halt!” si cum tradarea nu poate intra in gratiile Sistemului, acesta nu va sta cu miinile in sin…

Daca in razboiul celor doua “rose”, mai corect rozete, n-ar fi la mijloc Romania si destinul ei, parca mi-ar placea confruntarea. Insa Romania e in mina acestor doua rozete, care or reprezenta ele gaura prin care ies la lumina toate murdariile aflate in intestine, dar ea este la cirma Romaniei!

Romania este condusa pe fata de catre un tradator de Sistem, pe care-l sustin exact fiindca tradind pe ticalosi s-a situat in pozitia corecta in raport cu functia de presedinte al Romaniei si o gaura de cur numita Sistem, extrem de nociva si complet antiromaneasca, care poate, cu o singura detunatura puturoasa de basina, sa distruga definitiv si irevocabil Romania! Razbunarea turbata a Sistemului poate lovi de moarte nu numai pe Basescu!

Poate, peste ani, vom intelege dimensiunea reala a acestei confruntari.
N-as vrea sa devin patetica, insa, daca Basescu pierde razboiul, Romania se va prabusi! Din pozitia ei lamentabila de second hand a Europei, va deveni peste noapte si fara putinta de tagada, la nivelul si in situatia unor tari africane, unde populatia nu-i decit masa de manevra in mina unor dementi, imbecilizati de putere si bani.

Credeti voi ca ea se afla deja in aceasta situatie? Da, asa pare, dar parca mai este o sansa…speranta…parca…

PS Si daca Sistemul nu sta cu miinile in sin, asta garantat, avem datoria morala ca nici noi sa nu ne mai scarpinam la rozeta, fiindca dimineata ne vor mirosi degetele a rahat, si cu mijloacele noastre modeste, simple, dar cinstite sa-i impungem, macar un pic in partea ce le place! Nu vom putea sa le provocam acelasi orgasm pe care Vlad Tepes il provoca, intr-o vreme intr-atit de indepartata ca pare nici n-ar fi existat, dar nici cu miinile la bracinari nu mai avem voie sa stam!