Despre mine

Fotografia mea
"CIVILIZATIA A MERS INAINTE PRIN ELITE!" “De smecheri si canalii distantarea se realizeaza prin nepasare si refuzul de a-i intilni pe terenul lor.”N. Steinhardt

vineri, 30 iulie 2010

Romania e sortita pieirii

“Am stat 17 ani in puscarie pentru un popor de idioti” Petre Tutea

Poporul asta de idioti s-a transformat in ticalosi, in infractori de drept comun! 65% fura niste napirci, niste lepre jegoase, acum 20 de ani in urma, 65% au ramas intacti sa tina steagul ticalosiei cit mai sus!
Daca o cadea Basescu, si e foarte posibil, Romania va disparea de pe harta economica a Europei si va fi inclusa in mama-Rusie! Fara discutie!

Acest 65% sunt sobolanii Romaniei, sobolani fara scrupule si fara rusine; ei sunt interesati doar de cistigul lor personal. Si-au facut “vila” furind, apai “vila” asta e singura ratiune pentru care ar face orice, inclusiv crima.
Pe ei nu-i deranjeaza promiscuitatea, smecheria, tigania omniprezenta, depravarea si lipsa oricarui orizont! Si cum i-ar deranja?! Doar in aceasta hazna ei pot functiona, pot trai dupa pofta inimii. Haznaua este lumea lor si in ea ei se afla in elemental lor!

Inainte de alegerile trecute, gunoaiele astea becisnice isi facura planuri mari, convinsi fiind ca vor cistiga flacaii si gasca lor de ticalosi. N-au cistigat! Dar pleava imputita nu renunta, fiindca ei nu stiu sa piarda frumos si elegant (ca sa stii sa pierzi trebuie sa fi OM, ei sunt niste hiene abjecte, ce se hranesc bine de tot cu mortaciuni).
Aceasta este cauza mizeriei din mass-media, a lichelismului de cel mai prost gust prezent peste tot: sa termine si cea mai de pe urma umbra de romanism, de valoare, de calitate, de demnitate!
Asa incit, scopul lor e sa distruga pe adevaratul roman, care e oricum pe cale de disparitie si sa devina ei “stapini” deplini pe “vila” lor, mai exact pe haznaua devenita intre timp Romania pe care o vor da chiar si pe gratis la rusi. Mina de OAMNENI ce mai ramase in tara e muribunda sau nu poate face nimic. Sobolanii sunt insa foarte vii si cu tupeu!

Am avut “ocazia” ieri de-a intra in contact direct cu pleava ticaloasa ce si-a facut un ideal in a distruge Romania si am citit aceleasi cuvinte ce aud si la Realitatea si Antena 3. Erau ca niste clone, ca niste papagali ce reproduceau cu obraznicie aceleasi minciuni,aceleasi mizerii.
Oamenii superiori sau cit de cit mai de doamne ajuta sunt mai diversificati, mai inventive, mai dumnezaiti. Acesti 65% de imputiti vorbesc, gindesc si actioneaza toti la fel, uniti in ticalosia lor. E incledibil!
Nici macar nu ma intreb daca o fac constient sau pur si simplu ei raspund, fara nici un criteriu valoric, programului generic inoculate.
Cu televizorul au mintit poporul, tot el le “dezvolta” limbajul si nemernicia. TV ii invenineaza, ii indoctrineaza inca mai dihai de sunt ei deja, transformindu-i din lepre jegoase in ticalosi cu tupeu, dar fara nici o calitate, fara valoare!

Romania nu mai are nici o sansa!

A avut o scinteie de speranta la Revolutie, dar nenorocitii au stins-o repede, au preluat in forta puterea si de atunci se tot alege praful de Romania. Poporul roman e ca si inexistent in propria si legitima lui tara, fiind sugrumat, chiar si la propriu, de catre acesti sobolani ce votara pe cioroiul ala nenorocit!

Noi, astia de nu mai traim in Romania, in tara noastra, foarte curind vom ramine si fara nationalitate!...Cind ne va intreba careva de unde suntem, le vom raspunde” dintr-o tara ce fuse, dar se duse acum la rusi!...
Iar voi, ce ramasi acasa, va trebui sa incepeti (care nu stiti deja) rusa! Da’ s-o invatati bine ca veti avea nevoie. Puteti incerca sa invatati si tiganeste ca va va ajuta intr-un viitor foarte apropiat!!!